Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úvodnej scéne vidíme mladého muža ako ide veľmi rýchlo vo Ferrari. Náhle ho prenasleduje policajná motorka. Zastaví. Muž v policajnom obleku dôjde k autu a niekoľkokrát vystrelí. Na mieste činu zanechá zbraň. Ide o dôstojníka tretej triedy Colina Boxera. Ako si mohol dovoliť mariňák také drahé auto? Následne zistí, že Boxer si privyrábal v hoteli ako parkovač áut hostí. Jedno Ferrari si požičal, aby sa prešiel a užil si jazdu. So smrťou však nepočítal. Ferrari patrí miliardárovi Vijayovi Chayaovi. Abby zistí, že zbraň bola zakúpená v jednom antikvariáte v Marylande. Predavačka si vedie starostlivé záznamy a oznámi Gibbsovi, že zbraň si kúpila istá Kim Taylorová. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Když Gibbs (Mark Harmon) mluví se záznamníkem svého otce, je vpravo od záznamníku vidět dálkový ovladač DirecTV. Po velmi krátkém záběru na Gibbse na mobilu se kamera vrátí na záznamník a místo ovladače je krabice s kapesníky. (Katka189)
  • Na konci epizody, těsně před titulky, když Gibbs (Mark Harmon) plní svůj hrníček whiskey, je hrníček nakloněn natolik, že je vidět, že je ve skutečnosti prázdný hned po naplnění. (Katka189)
  • Víčko od superlepidla, kterým lepí hrníček Gibbsův (Mark Harmon) otec, zůstalo na stole, ale když přeskočí záběr na Gibbse a na Moora (Billy Dee Williams), můžeme vidět, že víčko je na lepidle. (Katka189)

Reklama

Reklama