Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Strašně stupidní, ale úplně dokonale zábavný. David Spade s tim svým hárem vypadá totálně úchylácky a ten jeho životní příběh je fakt dementní, ale stejně jsem si prostě nemohl pomoct a bavil se. Je to tak stupidní až je to prostě vtipný. A ještě k tomu tam hraje superkrásná Brittany Daniel a tak je se i na co podivat.Co se týká ostatních herců, tak za zmínku stojí asi už jen Christopher Walken, ale jako obvykle má bohužel dost malou roli, ale jako skoro vždycky je zase výbornej. tenhle film prostě můžu ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Hodně ubohá komedie, u který jsem se zasmál dohromady asi tak 3×. Spíš trapný, než vtipný. Část filmu, která měla parodovat Mlčení jehňátek pak byla tak trapná, že jsem měl chuť vypnout televizi. Navíc David Spade nepatří zrovna mezi moje oblíbený herce a tady byl vrcholně ubohej. No potěšila mě snad akorát účast mojí oblíbenkyně Jaime Pressly. ()

Reklama

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Bude to znít hodně ujetě, ale tenhle filmík mi trošku připomíná Forresta Gumpa (ne nebijte mě). Trošku zaostalejší hrdina hledá svě rodiče, a při svému putování zemí vstupuje do života různých lidí a mění je. Kdyby to celý nebylo pojatý jako teen-road-movie se spoustou fekálního humoru, mohlo to být daleko lepší.... ()

silent cut 

všetky recenzie používateľa

Pokud je tenhle film označován za propadák, stalo se tak neprávem a chce to rehabilitaci. Někde mezi Fotry Lotry a Nesvatbovými je totiž místo i pro něco jako splatter comedy štýlo, které se u nás objevují na dvd spíše okrajově a její rizost leckdy předčí i výše jmenované a o Sandlerovkách ani nemluvě. Neokoukaní herci a humor za hranicí korektnosti, ale pořád ještě nadohled... Navíc je to všechno takové, bráním se tomu slovu co to jde ale nejde to, laskavé... A epizodka s pleťovým mlékem (modří už vědí) mě totálně rozbila... ()

DanielW94cz 

všetky recenzie používateľa

Tento film jsem viděl poprvé v roce 2005,pak ještě asi 3 krát a zapomněl jsem na něj.Když jsem nedávno hledal nějakou dobrou komedii co jsem dlouho neviděl vzpomněl jsem si na tuhle super kravinu,a i po těch letech jsem se dobře bavil.Jasně,není to nic extra ale někdy taková hloupost dobře pobaví. Určitě by mohla tahle střelená komedie mít i o kolo 60% a ne jen 51%. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)

Reklama

Reklama