Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Newyorčan Christopher Dubois spolu s priateľmi okradne miestneho mafiána a na úteku pred jeho zabijakmi sa omylom ocitne na palube lode, ktorá pašuje zbrane. Pašeráci sa ho ale potrebujú zbaviť a Dubois skončí v mori. Pred žralokmi ho zachráni útok pirátov, vedený Lordom Edgarom Dobbsom. Chris sa k pirátom pridáva a verí, že cieľom cesty bude New York. Dobbs ho však vysadí na siamskom ostrove, kde si starý obchodník všimne Chrisove športové a bojové nadanie, zaradí ho medzi svojich zverencov a zasvätí do tajov bojových umení. O šesť mesiacov sa Chris opäť stretáva s Dobbsom a požiada ho, aby mu pomohol dostať sa do tibetského kráľovstva, kde sa má konať veľký turnaj v bojovom umení. Hlavnou cenou súťaže, v ktorej sa zúčastnia len tí najlepší bojovníci sveta, je socha draka z rýdzeho zlata. Dobbs ale v Chrisove schopnosti neverí, a tak si vymyslí vlastný plán, ako zmocní zlatej sochy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (212)

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Film,ktory mohol Jean Claudeovi zachranit karieru a ktory ho mozno aj nespravodlivo potopil. Ide o podstatne epickejsi Krvavy sport. Van Damme akoby zaspal domu a neuvedomil si,ze era "karate akcnych" filmov skoncila a ze vakuum nemozno naplnit len takto. Celkovo myslienka nemusela byt zla.Len opat to spracovanie.Skoda.2,5/5 ()

Meiers 

všetky recenzie používateľa

Nepovedenej remake Krvavýho sportu. Na Jeanových filmech sem vyrostl a jako malej sem ho fakt žral, ale s odstupem času sem došel k závěru, že nenatočil jedinej schopnej film a jeho herecký projev mě v přítomnosti děsně irituje. A co se tohodle týče tak to snad ani nemuselo spatřit světlo promítačky. Fakt p94ovina ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Keby boli lepšie súboje dal by som 4*, ale mám pocit, že občas to mlátenie odflákly. Mongol je síce veľmi štýlový ale súčtom nepredvedie vlastne nič (Abdel Qissi je/bol boxér). Inak čo zem to štýl veľmi kvitujem. Ale Rus nemusel byť len také svalnaté nemehlo. Mohli tam dať nejakého majstra sambo. Inak film nenudí a díva sa na neho dobre. Keď som bol malý, som ho ale žral viac. A JCVD by si mal uvedomiť, že nie je žiadny Snyder a ubrať spomalovačiek! ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Van Damme sa filmom Souboj Cti rozhodol rezisersky debutovat, a na prekvapenie mu to celkom solidne ide. Film je sice klasicka arenovka s kopou subojov a prehladom najrozlicnejsich bojovych umeni, ale tie su aspon solidne natocene. Film drzi nad vodou akurat ucast Rogera Moore-a /Spy who loved Me, Vyhlidka na Vrazdu/. Pribeh je sice predvidatelny, ale arenovky mam rad, preto aspon tych 32 % ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Randy Edelman: 1. Opening/The Dream [1:52] ,2. Chris Beats Germany [3:27] ,3. Old New York [1:18] ,4. Invitation [2:33] ,5. Khan Kills Phang [3:45] ,6. Flashback [1:47] ,7. To The City Of Battle [3:46] ,8. Drums On The Beach [3:12] ,9. Smile Please [1:22] ,10. Greatest Fighters [3:08] ,11. Sentenced To Death [3:51] ,12. Brazil Accompaniment [2:49] ,13. Monkey Boy And Snake Eyes [1:07] ,14. Wire [1:02] ,15. American Theme [2:16] ,16. Finale/Fulfillment Of The Quest [2:52], ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčení filmu bylo ohroženo nedostatkem finančních prostředků a mnoho členů štábu bylo požádáno, aby pracovali zadarmo, jinak by se natáčení nestihlo do stanoveného termínu. Producenti nakonec potřebné finance získali na nátlak štábu, který vyhrožoval stávkou. (HellFire)
  • Jean-Claude Van Damme v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama