Reklama

Reklama

Extrémne nebezpečné situácie

(relácia)
  • USA Worst-Case Scenario (viac)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Dych vyrážajúci návod na prežitie v nezávideniahodných situáciách a vyviaznuť z nich so zdravou kožou! Nosný motív šou je veľmi voľne inšpirovaný knižným bestsellerom The Worst-Case Scenario Survival Handbook autorov Joshuu Pivena a Davida Borgenichta z roku 1999, z ktorého sa po celom svete predalo viac ako desať miliónov exemplárov – nečudo, keď išlo o pútavo i vtipne napísanú príručku na prežitie v extrémnych situáciách, v ktorých sa môžete ocitnúť. Ak teda chcete byť pripravení na útok žraloka, krokodíla, medveďa alebo iného dravca, prípadne vedieť, ako núdzovo pristáť s lietadlom, prežiť v nehostinnej divočine, pád zo skaly, v rozbúrených perejách alebo v troskách zrútenej budovy... Ste u nás na správnej adrese! A to nie je všetko, máme toho pre vás ešte oveľa, oveľa viac...! (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (2)

mikessc 

všetky recenzie používateľa

Také veci ako to že zatvoria klaustrofobičku do malej debny a musí prejst potrubím a kvíka ako to nemože atd. alebo ukážu situáciu kde akože ste sa vymkli a nesmiete rozbit sklo na dverách rukou aby ste sa nedorezali ale topánkou ked sa chcete dostat dnu sa mi extrémne nebezpečné nezdali a takéto veci zhadzuju tuto reláciu na dno. ()

KapitanKuraz 

všetky recenzie používateľa

Nema to na plavenie sa v srackach, ale Mike Rowe nesklame a aj tu podal super vykon. V jeho podani by to mohlo dat aj na tridsat dielov, tak, ci tak 4*+. ()

Reklama

Reklama