Reklama

Reklama

Co je Andy?

(seriál)
  • Kanada What's with Andy?
Animovaný / Komédia / Rodinný
Kanada, (2001–2007), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Predloha:

Andy Griffiths (kniha)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(78)

Obsahy(1)

V kanadském East Gacklu je o zábavu postaráno - žije v něm totiž Andy Larkin - největší světový vtipkař. Ten se svým kamarádem Danny Picketem neustále dělá různé vtípky, které jsou, jako on sám říká, dovedené k dokonalosti. Díky tomu ho však nesnáší celé město a velmi často se jeho žerty setkávají s nepochopením. Andy se však nevzdává a stále chystá kanadské žerty a další fórky na své učitele, svou starší sestru Jen i celý zbytek města. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (83)

Marty_cihi 

všetky recenzie používateľa

nejvíc mi utkvěla úvodní znělka: "Čau já jsem Andy a fórky dělám rád když se můžeš zasmát to je príma věc Začne to zcela nevinně, pak se to divně vyvine to zase Andy vyvedl věc. Jsem nejlepší jediný v okolí (co je Andy co je Andy) mé vtípky se rychle zahojí (co je Andy co je Andy) Co je Andy?" Ne jako rozhodně pecka seriál pro 12 letýho kluka :-) ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Nápaditosť kanadským tvorcom nechýba. Scenár je na slušnej úrovni a minimálne tie najdôležitejšie charaktery sú vypilované, ale ich snaha je potopená zvláštnou animáciou, na ktorú sa ani časom nedá príliš privyknúť. Je to škoda, ide o seriál s potenciálom, netuctový a niektoré diely mali aj zaujímavé vyústenie, otázkou je na koľko ste schopní ignorovať očividné nedostatky seriálu. ()

Reklama

IZFNP 

všetky recenzie používateľa

Čau já jsem Andy, a fórky dělám rád, když se můžeš zasmát, to je príma věc. Začne to zcela nevinně, pak se to divně vyvine. To zase Andy vyvedl věc... 😃 Dnes po 15 rokoch je to ultimátny trip down the memory lane. Jasné, dospelý človek by už len krútil hlavou, ale vtedy... Vtedy bol Andy proste cool 😃 ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Velice povedený seriál o rošťákovi jménem Andy Larkin, který by asi vyhrál Guinessův světový rekord v počtu zavěšení "na něčem" za trenky. :D Od ranařů z tamějšího fotbalového týmu dostával vždy pravidelné příděly. Jo, jak já tenhle seriál měl rád. Poprvé jsem se s ním setkal na Fox Kids a pak jsem ho jeden čas sledoval na Super RTL, jmenoval se Typisch Andy! :D ()

Darthorias 

všetky recenzie používateľa

Seriál môjho detstva, a je dosť pravda, že práve tá nostalgia, ho stále drží v mojich očiach ako seriál ktorý si rád zapnem ešte aj teraz keď chcem prosto niečo u čoho nemusím rozmýšľať. Neobíde sa to ale bez chýb, áno niektoré epizódy sú naozaj dobré ale niektorú sú fakt mizerné a osobne by som povedal, že sa to poriadne rozbehlo až druhov sériou, a v tretej to už dosť strádalo, ale to tomu neupiera tu nostalgiu a jednoduchosť, pre mňa stále solídnych 75%. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (4)

  • Zápletka štvrtej časti tretej série s názvom Strašidlo Tery je poctou horrorovej klasike "Carrie" od Stephena Kinga. (matthew.17)
  • Jedna séria sa skladá z 26 častí. (buLLiTT)
  • Prvá epizóda bola "natáčaná" v USA, ostatné v Kanade. (buLLiTT)

Reklama

Reklama