Reklama

Reklama

Případ pro zvláštní skupinu

(seriál)
Československo, 1989, 6 h 2 min (Minutáž: 59–63 min)

Réžia:

Jaroslav Dudek

Scenár:

Ivan Gariš

Kamera:

Josef Pávek

Hrajú:

Josef Somr, Jiří Schmitzer, Tereza Brodská, Josef Vinklář, Zuzana Bydžovská, Jana Štěpánková, Jiřina Bohdalová, Alois Švehlík, Stella Zázvorková, Jaroslava Obermaierová, Zdeněk Řehoř (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(6)

Josef Somr, Jiří Schmitzer a Tereza Brodská jsou členy zvláštní skupiny, vyšetřující těžké zločiny. Jejich první případ vražd bez zjevného motivu je tvrdým oříškem... (oficiálny text distribútora)

Recenzie používateľa Winster k tomuto seriálu (5)

Noční chodec (1989) (E01) 

Prípad pro Somrovu skupinu. Takovej trosku horsi pitaval, kteremu moc nechybelo a byl by se dostal do vetsiho podvedomí diváka. Moc hezké pohledy na prahu a vozovy park obcanu...Skupina je ve velmi dobrem slozeni! Vrah zjistuje telefonem kdy je nekdo doma :D to by se u nas nedalo pouzit, protoze tam je porad nekdo. ()

Zlaté víkendy (1989) (E02) 

Bytař jede kdyz jsou vsichni na chalupe nebo na čundru! Hezky pribeh! Asi bych chtel bejt za komanču bytař. nekde drept cumet na TV a lejt balantajku. Hrozne pekny (trosku jako vcelar pitavalu). Musim rici ze je skoda ze Brodska je trosku mimo a šmicr tam moc nemluvi. Ale jinak se na to da rozhodne pekne koukat! ()

Veronika a páv (1989) (E03) 

A to jako hned? "provedu" :D Slečna je fakt nenechavá, tak neslohne jen to co neni pribité...a víc tresný činnosti za sebou má už jen Ravachol. ()

Král se zlobí (1989) (E04) 

To je moc :D prepadnout na podzim chatu! S puncochou na ksichtu a jeste predtim dorazit karosou a tvarit se ze jedu na jablbka. Jenze chalupu uz predtim nekdo prepadl, takze prepadnout prepadeneho je :D TOP! ()

Přepadení (1989) (E05) 

Prepadeni? Se nedivim, na tom miste kde auto prepadnou by ani nemuseli mit zbrane....a clovek by jim to vydal hned. Moc pekna a napinava hudba, velice dobre obzazeni i epizodních rolí. Nekdo neustale telefonuje! To je strasny :D ()

Reklama

Reklama