Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stopárka Veronika Horská, drobná podvodníčka a príživníčka, objaví na diaľničnom odpočívadle zavraždeného muža. Okrem peňazí mu ukradne aj retiazku so zlatým príveskom páva a zavesí si ho na krk. Potom sa ubytuje v drahom hoteli a prázdnu peňaženku s dokladmi hodí do svetlíka. Na druhý deň ju však okradnú o peniaze a zbijú. Ocitne sa v nemocnici, kde tvrdí, že si nič nepamätá. Venovanie vyryté na zadnej strane prívesku je však významnou stopou, ktorá privedie  kriminalistov k páchateľom - pašerákom a predajcov pornokaziet. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

carl.oesch 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Teda, to hromadné sledování porna za úplatu a výdělek z něj, to je opravdu bomba. To tak opravdu bylo? Že se kazety pašovaly, dabovaly monotóním hlasem to vím, ale v roce zásadního zlomu tohle snad nikdo nemohl myslet vážně...ale zábavné stejně. Asi nejslabší díl z celé série. ()

Reklama

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Příživníci, punkáči a hromadné sledování pašovaného bavorského porna. Navíc ochotně spolupracující viníci. Slušný skanzen minulého režimu a celkem legrace, kdyby člověk nevěděl, že to bylo míněno zcela vážně. Opravdu nevím, proč se po těchto časech mnohým stýská. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • V trezoru architekta Mejtského (Stanislav Fišer) je kromě rozličných peněz také pistole CZ vzor 27. (ČSFD)

Reklama

Reklama