Reklama

Reklama

Scott (Scott Mechlowicz) práve zmaturoval, ale v ten istý deň sa s ním rozišla jeho priateľka Fiona (Kristin Kreuková). Na večierku sa Scott opije a pošle nie práve lichotivý mail svojmu nemeckému kamarátovi, s ktorým si píše už dlhší čas. Potom však zistí, že Mieke je vlastne dievča, čo vyzerá ako riadna sexbomba, ktorá chcela za Scottom pricestovať. Po nelichotivom maile sa však Mieke nahnevala a už nemá žiadny záujem Scotta ešte niekedy vidieť. Scott sa rozhodne zachrániť vzťah za každú cenu. A tak sa vyberie naprieč Európou spoločne so svojím kamarátom Cooperom (Jacob Pitts) a dvojčatami Jamiem a Jenny (Travis Wester, Michelle Trachtenbergová). Začína sa strastiplná cesta do Berlína, ktorá vedie cez futbalový Londýn, romantický Paríž, mesto voľnej zábavy Amsterdam, pápežský Vatikán, ale aj cez Bratislavu, ktorá vyzerá ako susedne mesto Černobyľu až do Berlína. Bude však mať Mieke záujem so Scottom sa stretnúť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (855)

Galadriel 

všetky recenzie používateľa

Žánrový film se vším všudy - ideální na opilecké večery, který jednak krásně ukáže, jak vidí američané Evropu, skvěle si utahuje i sám ze sebe, předvede nám, že Praha dokáže suplovat nejen Paříž, ale třeba i Amsterdam a taky přijde Matt Damon a "Scotty doesn't know!". Ujetá teenagerovská komedie, která si na nic nehraje a splňuje vše, co se od ní očekává. ()

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Tuhle kapitální a přitom zábavnou bejkovinu musí člověk brát s nadhledem i když to místo Slovenská mohli tvůrci dosadit jiny stat.Ze Scottyno se vyklube sympaťák i když je tak trochu trouba, ale kdo není. Celá skupina Scottyho parťáků je sympatická i když Michelské Trachtenberg (není příbuzná s Trautenberkem?) oplývá i krásou. Některé scény jsou nadprůměrné a některé ne. Písnička Scotty doesn't know s cameem Matta Damona je chytlavá, stejně jako je vtipné dámské třeba Lucy Lawless a dalších. ()

Reklama

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Nejlepsi je stejne ten kontrast - na Slovensku je spina, hnus, lidi tam zijou jak zvirata X milovana Mieke bydli v panelaku v Nemecku, ktery je ale ve skutecnosti toceny kousek od toho hroooozneho Slovenska - v Praze na Andelu... Kdybych to skatulkovani v prubehu celeho filmu nebrala jako nadsazku, hned by to putovalo do kolonky odpad :) Scotty doesn't know! ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejlepších teen komedií! V tomhle filmu je krásně použitá ta americká nafoukanost, s níž naši hrdinové vstupují do každého evropského zapadákova, natěšeně loví evropské holky a holdují alkoholu, který je zde povolen již od 18 let. Nejvíce mě v tomto směru pobavil krátký výlet do Bratislavy, která byla znázorněna jako zašpiněná díra plná plorozpadlých činžáků, v níž jste s necelými dvěma dolary nejbohatším občanem státu- to opravdu nemělo chybu. Ale vůbec celý scénář je tak úžasně bláznivý a nápaditý, že jsem se rád nechal unést a zúčastnit se toho nejskvělejšího výletu, jaký kdy Američané ve staré dobré Evropě pořádali.. Jen mě teď trochu mrzí, že nefandím Manchesteru United, jejich fanklub je fakt super! 80% ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (32)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V sudech na pomaturitní párty bylo opravdové pivo. Podle režiséra ve scéně, kde Cooper (Jacob Pitts) přiběhne za Scottym (Scott Mechlowicz) poté, co jej vyhodí z vířivky, byl Pitts už trochu opilý. (HappySmile)
  • Domény scottymail.com a deutchnet.com byly obě registrované stejnou osobou z Michiganu. (HappySmile)

Reklama

Reklama