Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zázračný modrý prameň, povzbudzujúci sexuálny apetít a potenciu, nečakane zmizol a policajný náčelník Pepa Novák má opäť plné ruky práce. Pokračovanie divácky megaúspešného filmu Zdeňka Trošku.
Po tom, čo na zámku v Kameňákove vytryskol  zázračný „modrý prameň" liečiaci impotenciu, mestečko je hore nohami. Ako prišiel, tak aj odišiel - modrý prameň zrazu zmizol. Ako je to možné? Svoje o tom vie predovšetkým stará Kropáčková, ktorej bezbrehý sexuálny apetít si už vyžiadal nejednu obeť. Hoci sa po prameni zľahla zem, na policajnú stanicu neustále prichádzajú ďalší otrasení muži a zúfalí športovci, ktorých táto babička práve znásilnila. Ba čo viac, náčelník policajnej stanice Pepa Novák musí čeliť obetiam aj v radoch svojich vlastných policajných podriadených. Strata lukratívnych ziskov z „modrého prameňa" nedá zaspať ani miestnym mafiánom a je nad slnko jasné, že pátranie treba začať v domčeku pani Kropáčkovej... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (639)

sud 

všetky recenzie používateľa

Je to o něco lepší než jednička, ale žádná velká sláva to vážně není. Herecké obsazení (tj. narvat do filmu nejen hvězdy herecké, ale i jiné hvězdy), samá zvučná jména, ale co se týče herectví, nic moc. Vtipy jsou většinou staré, otřepané a na jedno brdo (většinou o sexu). Takže estráda v hábitu filmu pokračuje. ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Nová akciovka s modrým pramenem začíná rozjíždět byznys, když náhle modrý pramen začíná zkomírat. A ve stejnou dobu se "zcvokne" babá Kropáčková, a začíná po Kameňákově uhánět mladé chlapce a znásilňovat je. Že by v tom byla souvislost ? ... I když jde, stejně jako v jedničce, o sérii natočených vtipů posazených do jednoho městečka, maličkou pochvalu ode mne Troška dostane - přece jen, oproti jedničce ve dvojce jde alespoň o náznak nějakého příběhu (ne dobrého, ale i snaha se cení). Ve filmu se opět objevuje celá česká herecká scéna, tentokrát obohacená i o některé pěvecké "hvězdy" - Maxa a Helenka (fakt nechápu proč do toho šli, zvlášť když po herecké stránce jsou oba dva pěkná kopyta). Ale co už, půl hvězdičky dát nemůžu, tak ať se Troška trošku rozšoupne... ()

Reklama

Adman 

všetky recenzie používateľa

Nevím co řict a nevím proč všechny "docela" rozčiluje, když musí hodnotit film co se jim nelíbí nebo ho považují za odpad! :) Je pravdou že jsem se před filmem náležitě vyspal a uvolnil a věřte tomu nebo ne já se i párkrát zasmál. Smál jsem se jen tomu co jsem neznal, ale i tak toho bylo dost a doslova vtip navazuje na vtip, takže když člověk nachvilu vypne s pozorností určitě mu nějaký ten vtip uteče, popřípadě pokus o vtip. Nechci tento film nijak vyzdvihovat. __Když se nad film povznesu a to tak že si zacpu oč,i uši, nos, hlavu dám do pytle zabalím se do deky, vlezu si do spacáku, ve spacáku do ponorky, ponorku vyplním cementem a potomím se v ponorce do Mariánského příkopu v Tichém oceánu až na jeho samé dno, tak se dá konstatovat, že film je shlédnutelný__. Po pravdě by si zasloužil jednu hvězdičku a to za kameru, o tom není debaty. Ptáte-li se za co je ta druhá, tak ta je za odvahu natočit druhý díl takovéhoto šílenýho experimentu! ()

filmharmony odpad!

všetky recenzie používateľa

...zase koukám jako jojo a to jsem si tu hrůzu ani dobrovolně nevybrala, jen jsem šla "okolo"... ...znáte ten pocit, že něco musíte dokoukat i se zpoceným čelem s tím, že pořád nevěříte, že je něco takového možné? ...doufám, že ne... ...má sebemrskačské já to už párkrát prožila a naštětí přežilo, i když v notném šoku... ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (21)

  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)
  • Ke konci filmu je záběr na hada, který leze do auta. Vpravo na nalakovaných dveřích je v ten okamžik zřetelně vidět odraz kameramana. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kde policista předává žádost k předvolání staré Kropáčkové (Anna Vejvodová), je naprosto zřetelně vidět, že papír je prázdný. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama