Reklama

Reklama

Ajde!

Krátkometrážny / Animovaný
Srbsko, 2015, 6 min

Réžia:

Zuzanna Szyszak

Obsahy(1)

Krátky film o živote srbského tenistu a národného hrdinu Novaka Djokovića. Začína sa v jeho detstve, kde prežil traumu ako mnoho iných detí v jeho krajine, a problémy, ktoré ho však neodradili od jeho sna, za ktorým si šiel a nakoniec ho dosiahol. Dielo je motivačné a zároveň slúži ako inšpirácia pre mnohých ďalších, pretože ukazuje, ako sa nevzdávať. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (2)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Krátke, inšpirujúce, no nie každý má takú možnosť, nie každému osud tak zahrá a nie všetko sa dá vybojovať, čiže to trocha skĺza do tých viacerých kapitalistických videí. Inak ako krátke video to má dosť náboj a z tých srbských tu je opäť niečo pekné. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Novak Djokovič je fenomén a dozaista jeden z najlepších tenistov histórie. Zaslúžil by si poriadny celovečerný dokument o jeho začiatkoch, jeho pádoch a úspechoch. Tento krátučký animovaný film je prevažne obrazom jeho detstva, kde prežil ťažké časy najmä počas bombardovania Belehradu v roku 1999. Keď sa nad tým človek hlbšie zamyslí, je až neuveriteľné ako blízko bolo od toho aby tento veľký tenisový šampión nebol medzi nami. Prozreteľnosť, či prostá náhoda...? 70 %!! ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama