Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh pojednáva o smotánke exkluzívnej štvrte Rock Bay na Long Islande, ktorú vyruší klebeta, že jedna z ich slúžok píše rozsiahlu knihu o svojich zamestnávateľoch. Autorkou je mladá slúžka manželov Sommerfieldovcov Martha (Marsha Hunt). Keď sa syn Sommerfieldovcov, Jeff (Richard Carlson), nečakane vráti po poldruha roku z výpravy štúdie života Eskimákov, zoznámi rodinu so snúbenicou, matematičkou Sylviou Norwood (Frances Drake). To Marthu veľmi rozruší, hoci sa jej to darí skrývať. Ukázalo sa, že tesne predtým, ako odišiel na výpravu, sa Jeff opil a oženil sa s Marthou. Keď vytriezvel, premýšľal. Keďže musel takmer okamžite odísť, dal Marthe peniaze na anulovanie alebo rozvod. Bez jeho vedomia to neurobila, keďže bola do neho zamilovaná. Jeff je prekvapený, keď zistí, že stále pracuje pre jeho rodinu. Trvá na tom, aby manželstvo rozpustila, aby sa mohol oženiť so Sylviou. Martha zatiaľ píše knihu a celú vec pod pokrievkou drží vydavateľ Joel Archer (Allyn Joslyn). Archer je do Marthy zamilovaný, no jeho city sú neopätované. Nakoniec sa rozhodne skaziť jeden večer smotánky tak, že po provokáciách vyzradí, že vydá knihu o tajomstvách rodiny Sommerfieldovcov a potom, že jej autorom je Martha. (Biopler)

(viac)

Recenzie (2)

rivah 

všetky recenzie používateľa

Roztomilá satirická fraška či screwball komedie o středostavovské rodině se třemi dcerami, o nichž píše služka Martha skandální prózu. Film živý i po letech. ()

Svadbos 

všetky recenzie používateľa

Škandál prichádza do tichého, exkluzívneho mesta Long Island, keď slúžka otvorí oči „ľudí z kuchyne“ na ľudí, pre ktorých pracuje. Roztomilá fraška vydrží väčšinu filmu aj vďaka obsadeniu charakterových hercov v tej najlepšej forme. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené