Reklama

Reklama

Breathe

  • Kanada Breathe
Trailer

Obsahy(1)

Matka a dcera z východního Flatbushe, které sotva přežívají ve světě bez kyslíku, se musí spojit, aby se navzájem ochránily, když se objeví vetřelci, kteří tvrdí, že znají jejich zmizelého otce. (FunDinDung)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

lubosco 

všetky recenzie používateľa

Dávno som nevidel Millu Jovovich vo filme, ale ono som ju vlastne poriadne nevidel zasa, lebo takmer celý čas má na sebe masku. Keďže zápletka filmu je o tom, že vzduch je nedýchateľný a vonku sa nosí maska. Idylka rodiny v hi-tech bunkri naruši banda prichádzajúca si po know-how a zvrtne sa to na taký indoor-outdoor survival. Počínanie postáv je však nelogické až dementné. Sranda vidieť Sama Worthingtona v úlohe záporáka, ale išlo mu to. Dalo sa to pozrieť, ale výstavný kus to teda nie je. Fanúškovia týchto post-apokalyptických si ale môžu prísť na svoje. P.S.Keď vidím vo filme niekoho s maskou na ksichte, alebo v skafandri a v tme sa mu zapnú svetlá ožiarujúce tvár, ide ma poraziť. Človek musí vidieť hovno a konkrétne v tomto prípade Milla Jovovich vyzerala jak keby vykúkala upečená z trúby. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

dobře obsazené, ale jinak dost nudné a oranžové postapo béčko o jehož kvalitách dost vypovídá to že jsem ho viděl cca týden zpátky a pamatuji si z něj jen tolik že na Zemi došel před 4 lety z nějakého důvodu kyslík (a díky tomu vypadá většina města jako kdyby byla opuštěná sto let) a že je tu Milla Jovovich v záporné roli. Víc nic...40% ()

Reklama

Reklama

Reklama