Reklama

Reklama

Little Wing

Trailer 1

Obsahy(1)

Film sleduje třináctiletou dívku, která je vtažena do světa holubích závodů, když se vyrovnává s rozvodem rodičů a hrozící ztrátou domova. (Tomas.C.1509)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

KosiR_ksr 

všetky recenzie používateľa

Nenáročné, ale milé a originální drama s prvky komedie, které vypráví o zvláštním přátelství mezi mladou dívkou a starým chovatelem závodních holubů. 65% ()

Destoroyah 

všetky recenzie používateľa

SPOILER: "Zomierajúci muž, môj brat ktorý nehovorí a ja, všetci uväznený v nákladiaku cestou na kriminálnu misiu." Pomerne dosť záživný a zaujímavý film čo sa týka hlavne príbehu, postáv a hlavnej pointy. Kaitlyn je psychicky na dne z rozchodu jej rodičov a tak sa rozhodne zakročiť tým najdivnejším spôsobom. Pre peniaze na kúpu ich domu ukradne spoločne so svojím najlepším kamarátom Adamom najrýchlejšieho holuba na svete, naštve tým mrztuhého deda a vtáka tak predá ruskej mafii za 25 tisíc dolárov. Kamarátstvo sa rozpadne a Kaitlyn sa zblíži s dedom ktorý jej pomôže získať holuba naspäť. Tento film vyniká hlavne svojou originalitou a dosť zaujímavou zápletkou ktorá je emočne vyrovnaná a sprevádzaná skvelou hudbou. Postavy sú sympatické a ich správanie je väčšinou logické no hranie určite nebolo na oskara. Jedná sa o svižnú drámu z prvkami humoru ktorú som si prekvapivo náramne užil. HODNOTENIE: 6/10 ()

Reklama

Reklama

Reklama