Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2022) (S01) 

Neviem porovnať so svetom, nikdy som to nevidel. Ale páčilo sa mi to. Celkom. Nie je to žiadna Farma a iné bludy, ktoré sú len mozgovým výplachom. Súťažilo sa, intrigovalo sa a malo to zaslúženého víťaza. Vo veľkom sa nadáva na moderátora Ondřeja Novotného, ale pravdou je, že ani toho som nikdy nevidel, no na mňa pôsobil veľmi sympaticky. ()

Season 2 (2023) (S02) 

Ja túto show mám rád, ale súťažiaci vo dvojke sa ani zďaleka nechytajú na tých z jednotky. Že vraj tam sú nejaoé celebrity, ale ja nikoho nepoznám. Najlepší je tak paradoxne moderátor. No úroveň Vyvolených  a podobných lenivých podomových reality show to nemá. Ani Love Island to nie je, čo je akurát tak reklama na kurváreň. Tu sa aspoň súťaží v nejakých úlohách a robia intrigy. Takže odpad to pre mňa nie je. ()

Season 3 (2024) (S03) odpad!

Horší Survivor v dejinách ešte nebol. Polovica chce odísť a druhá polovica tam nechce byť, takže vyraďovacie súťaže sú tak napínavé, že sa predháňajú v tom, kto dokáže rýchlejšie prehrať. A zvyšok sú totálni magori s testorónovými svalmi, ale estrogénovými kreáciami. No keďže to matematicky nevychádza, magori sú v podstate všetci. ()

Reklama

Reklama