Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wrestlemania 40 se uskutečnila 6. a 7. dubna 2024 na stadionu Lincoln Financial Field (Filadelfie, Pensylvánie). Dohromady se na show uskutečnilo čtrnáct zápasů.
6. dubna 1) Rhea Ripley (c) vs. Becky Lynch (Women's World Championship)
2) The Judgment Day (c) vs. #DIY vs. The Awesome Truth vs. The New Day vs. A-Town Down Under vs. New Catch Republic (Undisputed WWE Tag Team Championship Six-Pack Ladder Match) 
3) Latino World Order vs. Santos Escobar & "Dirty" Dominik Mysterio
4) Jey Uso vs. Jimmy Uso
5) Bianca Belair, Jade Cargill & Naomi vs. Damage CTRL
6) Gunther (c) vs. Sami Zayn (WWE Intercontinental Championship)
7) The Bloodline vs. Cody Rhodes & Seth "Freakin" Rollins (Pokud vyhraje Rhodes a Rollins, tak budou mít všichni členové Bloodline zakázáno být druhý večer u ringu při zápase o Undisputed WWE Universal Championship, pokud vyhraje Bloodline, tak bude zápas pořádán pod "Bloodline Rules")
7. dubna 1) Seth "Freakin" Rollins (c) vs. Drew McIntyre (World Heavyweight Championship)
2) Drew McIntyre (c) vs. Damian Priest (World Heavyweight Championship)
3) The Pride vs. The Final Testament (Philadelphia Street Fight, Bubba Ray Dudley jako speciální rozhodčí)
4) LA Knight vs. AJ Styles
5) Logan Paul (c) vs. Randy Orton vs. Kevin Owens (United States Championship)
6) Iyo Sky (c) vs. Bayley (WWE Women's Championship) 
7) Roman Reigns (c) vs. Cody Rhodes (Undisputed WWE Universal Championship) (TheSpearCZ)

(viac)

Recenzie (2)

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Sobota 4⭐️ Nedeľa 5⭐️. Krásna Wrestlemania. Krásna. A milujem Samanthu Irvin. Nepoznám lepšieho announcera. WWE malo na toto vždy nos, ale sledovať a počúvať pri práci ju, je ozajstný zážitok. Nedeľa aj za 10⭐️. ()

Nix 

všetky recenzie používateľa

40tá Wrestlemania. Neskutečný číslo, tentokrát už pod vedením Triple H a Rocka a spol. No, co na to říct. Všichni asi ví, co dělají jelikož ten booking se fakt vyvedl. Jasně, jsou tu slabší zápasy, ale opravdu jen pár a i když jsou slabší není to nic strašného, pořád se to v klidu dá přežít. A výplňový zápasy zafungovaly na jedničku např. La Knight vs AJ, tenhle zápas mne opravdu překvapil. Každopádně největší překvápko byl pro mne Sami, který se teda opravdu rval jako dycky do poslední kapky potu, ale tady asi nechal vše a to byl zápas opravdu hodný Wrestlemanie. Naopak bratři proti sobě to moc nefungovalo, aspoň na mne ne, i když diváci hnali snad každý zápas a tak to má být. No ale samozřejmě, proč tohle sledovat? Ukončení sérii výher pana Reignse, i když se to dalo trochu čekat, ten story telling a vše kolem tohohle zápasu je opravdu naprosto bombastický a ty překvapení tam, tenhle zápas je opravdu vrchol a má vše, co takový zápas má mít. Já byl naprosto pohlcen a jsem opravdu za Codyho rád a strašně se těším na to, co bude dál. Já si tyhle dva dny opravdu užil a i když občas mne storytelling kolem Bloodline trochu už nudil, zase to nabralo nový směr a rád se zase stanu součástí dalších příběhů. New Era begin. ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama