Reklama

Reklama

Popel

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bohatá vdaná žena najde nevydaný román, díky kterému prožije opojné dobrodružství i nebezpečnou aférku. Její život už ale nikdy nebude jako dřív. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom čase taký film z Turecka, a to v produkcii Netflixu, ktorý aspoň čiastočne má trochu stabilnejší koncept, aj keď ten koncept nie je ničím prevratným (to sa ani neočakávalo). Turecký pocit a vášne sú tu cítiť, najmä pri čítaní románu Kül. Škoda však za nie príliš vypracovaný záver, pri ktorom by som očakával viac prekvapivých a nečakaných momentov. P.S.: Funda Eryiğit stále má poriadnu fazónu. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď hodnotenia nie sú príliš lichotivé (len 42%), tak som tomu chcel dať šancu. Podľa popisu to znelo ako nejaká Evitovka, ale napokon to bolo na moje prekvapenie lepšie ako som očakával. Začiatok bol síce taký slabší, no potom sa to celkom rozbehlo a postupne to nabralo taký mystery rozmer, ktorý vytvoril celkom schopnú zápletku. Ten záver trochu sklamal, čakal som nejaké kreatívnejšie rozuzlenie, ale na solídne 3* to určite bolo. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama