Reklama

Reklama

Bláznivá dovolenka v Thajsku

Trailer 5

VOD (1)

Obsahy(1)

Francky a Krimo snívajú o odchode z fádneho života na sídlisku. Miesto kam obaja túžia ísť je notoricky známe plážové letovisko Pattaya. Dostať sa na miesto, kde o ženy, alkohol a párty nie je núdza, je však pre dvoch flákačov , ktorí nemajú žiadne peniaze neľudská úloha. Rozhodnú sa preto, že prihlásia svojho suseda liliputa na majstrovský zápas liliputov v thaiboxe, ktorý sa odohráva práve v Pattayi. To však ešte netušia, že to, čo mala byť vysnívaná dovolenka a začiatok nového života sa stane najbláznivejším dobrodružstvom v ich živote. (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 5

Recenzie (47)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Už ten popis k filmu predpovedal, že to bude strašná blbosť. Ale v porovnaní s ostatnými filmami tohto žánru to bolo omnoho omnoho lepšie, a musím uznať že to predčilo moje očakávania, aj keď nie až tak jednoznačne. Dejová línia bola strašná zlátanina rôznorodých hlúpostí, ale aspoň sa na tom dalo slušne pobaviť a čo ma prekvapilo ešte viac bolo to, že väčšina klišé, na ktoré tam bol nábeh, sa napokon nekonali. Niektoré scénky a hlášky fakt nemali chybu, rovnako aj tie hlavné postavy. Takže celkovo nadpriemer hodný 3*. Btw. mesto Pattaya je inak strašná umelina (asi najumelejšie miesto v celom Thajsku), ale turisti to tam majú očividne radi (sexturizmus a morálne bahno je očividne dostatočným lákadlom). ()

tlesk 

všetky recenzie používateľa

Francouzští filmaři zkrátka vsadili na jistotu, nicméně podařilo se jim jen imitovat zdařilejší počiny podobného ražení. Pařba v Pattayi je veskrze průměrná komedie, která až na pár zábavných momentů nijak nenadchne a byť výrazně nenudí, ani nepřekvapí a nenabídne divákovi nic, co by už dříve neviděl. Do vln horšího hodnocení ji navíc sráží nepříliš sympatické trio hrdinů, které je těžké litovat, natož jim fandit. Přesto se však nejedná o vyloženě špatný film, jen o film takový, který vám stačí vidět jednou a více se k němu nevracet, ba spíše se mu širokým obloukem vyhnout. Více zde: http://nafilmu.cz/2016/07/recenze-parba-v-pattayi/ ()

Reklama

koval45 

všetky recenzie používateľa

Ono to objektivně asi není zas tak špatné, jak napovídá moje hodnocení, ale s tímhle filmem jsme se zkrátka nějak minuli. Paradoxně bych to nejspíš přijal líp, být to nějaká tuctová americká blbina, ale takhle jsem jen zklamaný z toho, jakej nevkusnej hnus se dneska může vydávat za francouzskou komedii. Takže jsem se předevím snažil rychle zapomenout a to zas klaplo dokonale. Film jsem viděl včera a pamatuju si jen, že se odehrával většinou v Thajsku, vyskytovalo se tam dost agresivních liliputů a celý to bylo dost pošahaný. ()

Petrson17 

všetky recenzie používateľa

Pařba v Pattayi je klasická oddychovka, která neurazí a zároveň ničím nepřekvapí. Jedná se o klasické béčko, které ne přímo kopíruje oblíbené pařby ve Vegas, Bangkoku atd. Super na tom je, že to celkem rychle utíká a děj se zbytečně nenatahuje, takže riziko usnutí v kině až tak nehrozí. Párkrát jsem se i překvapivě a upřímně zasmál. Bezkonkurenční casting liliputů získává velký palec nahoru. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Podobný žáner mám veľmi rád a nikdy nepohrdnem poriadne fekálnou komédiou, pri ktorej úplne vypnete z reality a prídete na úplne iné jednoduchšie myšlienky. Tu to tiež vcelku dobre fungovalo, aj keď v zásade sa jedná len o nejakú francúzsku odnož Hangoveru a podobných komédií. Párkrát som sa ale slušne zasmial, aj napriek tomu, že dejovo to bolo čisté peklo. 50 % ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Film má niekoľko podobných čŕt s filmom Kickboxer (1989), ako napríklad záporáka menom Tong-Po (Saïd Bogota), thajský box, spôsob tréningu, alebo legendárne zlomenie palmy či kopanie do betónového stĺpa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama