Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Seriál Smrť a iné detaily sa odohráva v prostredí luxusu globálnej smotánky a zameriava sa na brilantnú, ale roztržitú Imogene Scottovú (Violett Beane), ktorá sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste (dobre, je to v podstate jej chyba) a stane sa hlavnou podozrivou zo záhadnej vraždy v uzamknutej miestnosti. Prostredie? Honosne zrekonštruovaná stredomorská zaoceánska loď. Podozriví? Každý rozmaznávaný hosť a každý vyčerpaný člen posádky. Problém? Aby dokázala svoju nevinu, musí spojiť sily s mužom, ktorým pohrda - Rufusom Cotesworthom (Mandy Patinkin), najlepším detektívom na svete. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

stringers 

všetky recenzie používateľa

Trošku natažená odpočinková detektivka ve stylu Na nože s Benoit Blanc (Daniel Craig). Nic co by Vás vystřelilo z pantoflí ale rozhodně neurazí. Palec nahoru rozhodně zaslouží vizuál a originalita postav. Konec nechává prostor pro další sérii tak uvidíme... ()

snop 

všetky recenzie používateľa

Formálně vytříbená podívaná, která se nemůže rozhodnout, zda bude sociální kritikou nebo stylovou whodunnitkou. V obojím případě nicméně druhá polovina zaostává za polovinou první a poslední dva díly jsou už vyloženě slabé. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama