Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skutočný príbeh muža, ktorý dokázal prekonať svoje ťažké detstvo a žiť úspešný a naplnený život... Thierry bol ako dieťa obeťou násilníckeho otca, ktorý ho často bil. Napriek tomu sa dokázal stať úspešným moderátorom a hercom, traumy z detstva sa však nikdy úplne nezbavil, kvôli čomu ho trápia opakujúce sa návaly úzkosti a problémy so sebavedomím. Keď sa dozvie, že otec, s ktorým prerušil všetky vzťahy, leží na smrteľnej posteli, nastane čas vysporiadať sa so smutnou minulosťou. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na TV film silné parametre, možno nie filmové, ale pocitové, s negatívnym príbehom, no pozitívnym posolstvom. O sile odpustenia tomu, ktorého by si najradšej zabil. A že to odpustenie nepomáha tomu, čo odpustenie potrebuje, ale tomu, čo ho dáva. Silné témy ako týranie, domáce násilie a šikana sa tu záhadne skĺbia s tým, že v každom je niečo dobré, má svoju svetlú chvíľku a nikto nie je na 100% netvor. Zároveň potvrdenie toho, že to najväčšie zlo a tie najhoršie činy sa dejú pod vplyvom alkoholu, možno tak na 80-90%. A na nás je, aby sme sa v správaní pri pití dokázali vmestiť do tých 10-20%. Je to veru náročná fuška. 🥂🍻🍷 ()

Zaujímavosti (5)

  • Televízny film sa počas svojho prvého vysielania dostal jednoznačne na prvé miesto sledovanosti, keď si ho pozrelo viac ako 3 milióny divákov. (Arsenal83)
  • Po prvom francúzskom vysielaní v televízii nasledovala debata na tému týraných detí. (Arsenal83)
  • Ide o autobiografickú fikciu života moderátora a herca Thierryho Beccara, ktorý tu hrá seba v hlavnej úlohe, ale zmenené boli roky, pretože sa narodil v roku 1956, teda v roku 1985 nemal 17 rokov a udalosti sa odohrávali časovo o dekádu skôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama