Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neľútostná krutosť a fanatická disciplína robí z Yakuzy najnebezpečnejšiu mafiu, najmä keď ju riadi chladnokrvný vrah Funekei Yoshida (Cary-Hiroyjuki Tagawa). Detektív Chris Kenner (Dolph Lundgren) má na muža s tetovaním, ktoré si všimne aj na tele Yoshidu, najstrašnejšie spomienky - zabil mu totiž v detstve rodičov... Žiadny iný policajt v Los Angeles sa preto nemôže pustiť do boja s gangstrami v japonskej štvrti s takou zúrivou silou. Navyše musí zachrániť dievčinu, ktorá videla, ako Yoshida brutálne zavraždil jej priateľku. Keď mafián zistí, že mu Kenner stojí v ceste, vyriekne nad ním ortieľ smrti... Ešte šťastie, že je tu i ďalší charakterný policajt Johnny Murata (Brandon Lee) - jeho metódy sú však od tých Kennerových diametrálne odlišné... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Cerhenak

Cerhenak (hodnotenie, recenzie)

Jedno z nejlepších vystoupeních Dolpha ´´Švéda´´ Lundgrena v jeho filmové kariéře.Společně se zesnulým Brandonem Leem vytvořily skvělou dvojku

AD P

AD P (hodnotenie, recenzie)

breeder

No ale toto nie je skutočný príbeh, ale vymyslené akčné B-čko ktoré musí zaujať " supermanstvom" hlavných hrdinov. To je typické pre akčné filmy.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Toto je akčný aj zábavný film. Dolph Lundgren sa môže na základe tohto filmu právom nazývať akčným hrdinom 80-90 rokov. Film má málo (ak vôbec) hluchých miest. Je akčný aj napínavý a tým aj zábavný.

 

No, ale, pre celkové hodnotenie je potrebné spomenúť aj tých pár lapsusov. Tak napríklad pochybujem že v reále by niekto hádzal zápalku do benzínových kadí, čo následne spôsobí obrovský výbuch a takmer zabije hlavných aktérov. Tiež, nemyslím si, že by v reále žena šla k svojmu záchrancovi do kade a následne sa s ním vychrápala len a len preto, že ju práve zachránil a ona ho pozná dokopy tak 8-10 hodín. A nakoniec, ak ma strelia do pŕs a ešte na ľavú stranu, tak v reále som rád, ak sa vôbec postavím, krv by mi cochtila na 3 metre a rozhodne by som neudržal meč katanu a už vôbec by som nemohol bojovať tak, jak to vidíme v posledných 10 minutách filmu. Toť asi tak vše.

na príspevok reagoval AD P

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnotenie, recenzie)

Tia Carrere použila při svlíkácích a sexy scénách dvojnici. Rozhodně se jedná o prototyp skvělého béčka.

peto12

peto12 (hodnotenie, recenzie)

Môj najoblúbenší film s Dolph Lundgren a + hlášky, napr.: Yakuza vyřeší všechny vaše problémy. Yakuza? Tady? Tohle neni Tokyo, tohle je Amerika. Nejaký problém, paka? Né, vúbec ne.

Reklama

Reklama