Reklama

Reklama

Sok

Trailer

Obsahy(1)

Natočeno podle stejnojmenného románu Iaina Reida. Manželé Hen (Saoirse Ronan) a Junior (Paul Mescal) hospodaří na odlehlém kousku půdy, který patří Juniorově rodině už po generace, ale jejich poklidný život se změní ve chvíli, kdy se u jejich dveří objeví nezvaný cizinec a oznámí manželům, že Junior bude odvezen na velkou vesmírnou stanici a jeho žena zůstane ve společnosti robota. (mac000)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Dom vo filme musel byť prerobený, aby sa podobal skutočnému domu, ktorý sa nachádza neďaleko Westportu, Ontario, Kanada. Pôvodne sa plánovalo natáčať na skutočnom mieste neďaleko Westportu; avšak kvôli obmedzeniam hercov v plánovaní by to vyžadovalo natáčanie počas kanadskej zimy, čo nebolo vhodné pre dej filmu. V dôsledku toho sa produkčný tím rozhodol postaviť presnú repliku westportského domu v Austrálii. (Arsenal83)
  • Kameraman Mátyás Erdely prezradil, že on a Garth Davis chceli film nakrútiť na 35 mm film, ale nízky rozpočet a žiadne filmové laboratóriá, ktoré nie sú k dispozícii v Austrálii, ich prinútili prejsť na digitál. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo vo Wintone, Victoria, Austrália, v januári 2022 a skončilo v Južnej Austrálii v apríli 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama