Reklama

Reklama

The Great Escaper

  • Austrália The Great Escaper
Trailer 1

Obsahy(1)

89-ročný Bernard Jordan (Michael Caine) utečie zo svojho opatrovateľského domu, aby sa zúčastnil 70. výročia vylodenia v deň D vo Francúzsku a spolu s vojnovými veteránmi si pripomenul padlých kamarátov. Jeho počin vzbudí mediálny rozruch. Natočené podľa skutočnej udalosti. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Taková milá a malá pocta veteránům ze Dne D, která tedy brutálně tlačí na city a je plná životních mouder, o která nikdo moc nestojí, ale vesměs to slušně funguje. Herecky mě překvapivě víc bavila Glenda Jackson, která tu hraje manželku hlavního hrdiny a možnáá i trochu sama sebe. Její babča, která to má na sklonku života tak trochu na háku, je fajn. Samotný Caine tu předvádí celou škálu procítěných pohledů, což sice někdy dává smysl, ale dost často to dokáže lézt na nervy. Sice bych si dané téma představoval trochu jinak a přidal bych na dynamičnosti a vtipu, ale halt nemůžu mít všechno. 60% ()

Reklama

Galéria (26)

Zaujímavosti (4)

  • Film bol natočený v septembri 2022 a kompletne vo Veľkej Británii, aby sa minimalizovalo cestovanie a riziko COVID-19 pre staršie herecké obsadenie. (Arsenal83)
  • Keďže kvôli Covidu sa odkladala aj premiéra filmu v UK (06.10.2023), Glenda Jackson sa jej už nedožila. Zomrela 15.06.2023. (desade)
  • Natáčalo sa vo východnom Sussexe, v Camber Sands a Hastings. Francúzska pouličná scéna bola natočená v Church Street, Twickenham, Londýn. (Arsenal83)

Reklama

Reklama