Reklama

Reklama

Jak randit s Billym Walshem

  • Veľká Británia How to Date Billy Walsh
Trailer

Archie a Amelia jsou už od dětství nejlepší přátelé a jsou zamilovaní. Bohužel ne do sebe. Archie miluje Amelii, ale ta má oči jen pro Billyho Walshe, nově příchozího studenta z Ameriky. Místo aby jí Archie svou lásku konečně vyznal, pomáhá jí získat muže jejích snů: zatracenýho Billyho Walshe! (Prime Video)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Destoroyah 

všetky recenzie používateľa

Čo k tomu povedať? Dostal som to čo som čakal a tým je jedna veľká a trápna hovadina. Aj tú najviac neoriginálnu pointu vedia skaziť toľkými nápadmi bez ktorých by sa film bez problémov zaobišiel. Už od začiatku sme sledovali neuveriteľne otravnú postavu Archieho ktorý je tajne zamilovaný do svojej najlepšej kamarátky ktorej som meno už zabudol. No ona sa "prekvapivo" zamiluje do nejakého dlhovlasého playboya so slnečnými okuliarmi a Archie sa jej rozhodne pomôcť tým najhorším spôsobom akým sa len dá. Bude jej dávať rady ako kamarát? Nie, to si radšej stiahne aplikáciu ktorá ho urobí na kamere starším o šesťdesiat rokov a takto svojej kamarátke bude dávať rady. Skončí to tak ako by ste čakali a celý tento pokus o nejaký rom-com je jedno trápne klišé ktoré je po celých 98 minút sprevádzané otravnými pesničkami z TikToku. Neviem či som sa niekedy pri nejakom filme cítil trápnejšie. HODNOTENIE: 2,5/10 ()

BadassX odpad!

všetky recenzie používateľa

Krom perfektně milého britského akcentu je to celkem o hovně… Představte si kočičí chcanky v kýblu psích sraček…. Tak originální a invenční to je 😉 ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama