Reklama

Reklama

Canceled

Trailer 1

Obsahy(1)

Gone Ghosting je populární tým lovců duchů, který vydělal miliony na živém vysílání a prodeji zboží. Lise (Fanny Klefelt), Catta (Felicia Kartal), Sandro (William Wasberg) a Polly (Emma Valev) se připojí ke skupině, aby v živém vysílání lovili duchy a dokázali, že vše je skutečné. Vniknou na místo, kde podle legendy všichni zemřeli, a uskuteční nejšílenější živé vysílání všech dob. (JasonCZ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pomaličky plynúci film, kde atmosféra sa buduje postupne a minulosť starého domu sa dozvedáme cez videonahrávky od bývalých obyvateľov objektu. Všetko sa pohybuje v klasických šablónach, so sto a jedenkrát použitými „trikami“. Posnutie záveru o 187 dní nedáva úplny zmysel. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nakrútené v podobnom štýle ako predchádzajúci Andra sidan. Opäť jeden dom, opäť zlý duch, ktorý nielen že vyzerá podobne, ešte aj vydáva takmer identické zvuky. Zmenili sa len hlavné postavy, tentokrát sú tu vyhľadávači senzácií s kamerami, ktorí by radi nakrútili niečo poriadne pre svoj zrušený kanál, ale začnú umierať jeden po druhom. Krv však nie je takmer žiadna, vraždy sú mimo záber, ľakačiek je tiež minimum, vyziabnutého démonika väčšinou ukazujú len v siluetách. Občas to atmosféricky funguje, nakoľko sa takmer celý film odohráva v tme, celkom zaujímavé sú aj nahrávky na starých VHS, ktoré opisujú tragickú minulosť toho domu. V ostatných smeroch recyklácia stokrát videného. Najskôr vhodné pre tých, ktorí ešte nie sú podobnými duchárinami úplne presýtení, takže viac ako priemer nehrozí. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama