Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (169)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Vizuálně docela pěkný snímek, který sice nic nového nepřinesl, vykradl kde co a se scénářem se taky zjevně nikdo moc nepáral. Nicméně dohady Jennifer Lopez se Smithem byly vtipné, akce dosti a stopáž nebyla extra přepálená. Díky tomu se to dalo shlédnout docela v pohodě. Jasně herci tam moc nepředvedli, i když Jennifer jako Atlas ušla a na ni bych řekla, že předvedla své maximum. Do kina bych na to nešla, ale na Netflix dobé. Za mne 55%. ()

zberatel 

všetky recenzie používateľa

Ja milujem tieto akčné sci-fi béčka. Teda v prípade že sú v správnom pomere namiešané a tento u mňa je. Dabing to možno asi zlepšil, keďže JLo nepatrí do prvej ligy, ale na to som si pri sledovaní jejich filmov už zvykol 😁. Dialógy neťahali vobec za uši, klasické klišé a čo je hlavné, bavilo ma sledovať ako sa postupne búra jej bariéra voči Smithovi 🙂. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Umelá inteligencia sa postavila na odpor voči svojmu stvoriteľovi a tak je vojna medzi ľudstvom a strojmi na spadnutie. Jediný hýbateľ v tomto konflikte je Atlas. Členka analytického protiteroristického teamu, ktorá má ale aj súkromné dôvody prečo nenávidí AI. Herecké obsadenie: Jennifer Lopez je aj napriek svojmu veku veľmi sympatická a krásna žena, ale nikdy z nej nebude herečka, ktorá by emočne utiahla silnejší film. Inak tomu nie je ani teraz a táto kategória je bohužiaľ najslabšia. Prevedenie: Od Netflixu nikdy nič moc neočakávam a tak sa mu iba veľmi málo kedy podarí ma sklamať. V tomto prípade to bolo ale veľmi svieže, milá a zábavné prekvapenie. Príbeh bol už milión krát obohraný vo všetkých možných formách ale bavil. Pocity: Ja som veľkým milovník AI v kinematografii a najviac ma baví ak sa postaví na odpor. Tu dokonca pôsobili emócie na celkový look filmu a to bavilo ešte viac. Ak by nebolo všetko zabité sterilným dabingom a sterilnými gestami hlavných hrdinov tak by v mojich očiach ATLAS atakovala pokojne aj plné bodové hodnotenie. Škoda. Pridaná hodnota: Na Netflixovské pomery celkom kvalitné scifi o vzbure umelej inteligencie. 81% ()

Lencha 

všetky recenzie používateľa

Opět půjdu proti proudu, ale mně se to líbilo. Není to žádné velké dílo ze kterého bych si sedla na zadek, ale nečekala jsem od toho nic a ve finále jsem se pobavila. Má to příběh, vizuálně je akce sem tam krapet chaos, ale po chvíli se divák zorientuje. Možná už se na tenhle film nikdy znovu nepodívám, ale subjektivně ho hodnotím bezprostředně po zhlédnutí a nestydím se mu dát slabší čtyři hvězdy. ()

rodier 

všetky recenzie používateľa

Mohli jsme mit krasnej akcni scifi snimek s AI, ale Warner Bross rekli NE. Nasrat vam. A tak mame film plnej picovin s pribehem plnym der a nesmyslu. A k tomu jednu vyzobanou slunecnici ktera si v 50 letech hraje na 30.  Ja doufam ze JLo uz nikoho dalsiho neosuka, a tudiz nedostane dalsi roli. Je to zkrachovala producentka hudebnice i herecka.  Kdyz se podivate na jeji profil tady na CSFD tak za celej zivot hrala jen ve 2 dobrych filmech. A i tady je na facku. Nejhorsi je, ze to videlo asi tak 10x vic lidi nez Furiosu :( ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)
  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)
  • Film byl inspirován sérií videoher „Titanfall“. (Vitox)

Reklama

Reklama