Reklama

Reklama

Hledáme se

  • Filipíny Missed Connections
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nenapravitelná romantička nemůže dostat z hlavy muže, se kterým se náhodou seznámila. Rozhodne se ho proto najít v jedné aplikaci, ale co když to není ten pravý? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Láska robí divy - avšak nielen v pozitívnom, ale aj v negatívnom zmysle slova. Áno, uznávam, že tento filipínsky film pôsobí až príliš teatrálne a excentricky, ale keď sa to tak vezme - vo svojej podstate bol tento príbeh celkom fajn. Celé sa to točí okolo platonickej lásky svojskej Mae, ktorá si mylne myslí, že Norman jej city skôr či neskôr opätuje. Keď sa to tak vezme, je to taký film zo života - o platonickej túžbe, žiarlivosti a nešťastí, ktoré vyústi až do pomsty a kyberšikany. Keď si odmyslím tú teatrálnosť, tak mňa tento film celkovo bavil a Mae mi bolo nesmierne ľúto. A prekvapivo ma aj to, že to nebolo až také klišé, ako sa spočiatku mohlo zdať. Nie sú to čisté 4*, ale aspoň takto vylepším dosť podcenené hodnotenie. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Brežnevov som videl už rôznych, no ale toto filipínske dievča, dúfam teda že dievča, si vykrútila obočie v takom kontraste k vlasom, že z toho hrozí vyhorenie televízora, pretože ani ten nemá také dynamické parametre. Inak hrozné herecké výkony, otras príbeh, z ktorého má sálať romantika, no sála z toho akurát formát na úrovni detských programov. No a keď niekto píše, že človek pri tom vypne, tak hej, to je presné, vypne ho ako po rane od Nurmagomedova. Z toho kontrastu. ()

Reklama

Reklama