Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry Sanborn (Jack Nicholson) je 63-ročný starý mládenec so slabosťou pre mladé ženy. Jeho aktuálnou priateľkou je pôvabná Marin (Amanda Peet), s ktorou plánuje stráviť víkend v plážovom dome jej matky Ericy Jane Barryovej (Diane Keaton). Ako to už v živote býva, veci sa väčšinou nedejú tak, ako by mali. Do domu totiž nečakane zavíta aj Marinina matka Erica, uznávaná autorka divadelných hier, spolu so svojou sestrou Zoe (Frances McDormand). Inteligentnej Erice nie je dcérin nový priateľ veľmi po chuti - keď však Harry dostane počas sexuálnych radovánok s Marin srdcový infarkt, zachráni ho duchaprítomne práve ona a spolu so sestrou a dcérou ho dopraví do nemocnice. Tu sa zoznamuje so šarmantným mladým doktorom Julianom Mercerom (Keanu Reeves), ktorý nesmierne obdivuje jej prácu i osobnosť. Keďže Harry potrebuje pokoj, Julian mu káže, aby sa zotavoval v blízkosti nemocnice. Prichýli ho Erica, ktorá sa rozhodne oňho počas rekonvalescencie postarať. Harry sa na svoje veľké prekvapenie do svojej ošetrovateľky, hoci od neho nie je mladšia o viac ako polstoročie (ako jeho obvyklé priateľky), zamiluje! Lenže v tom istom čase začne Ericu zvádzať aj atraktívny Julian... A Harry? Tomu nezostáva nič iné, ako o svoju lásku zabojovať! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (471)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Já jsem ti nikdy nelhal. Vždycky jsem ti říkal určitou verzi pravdy." Báječně zhýralej Harry a sarkasticky inteligentní Erica se do sebe pustili od začátku tak, že jsem se skvěle bavil. I ten sex dvou lehce zmuchlanejch osob jsem přežil bez újmy na zdraví. Jenže pak se to scházelo, rozcházelo, trápilo, mudrovalo a já jsem toužil po tý počáteční lehkosti. Jenže komedie nenápadně odešla a já jsem si přál konec. Jakejkoli - šťastnej, drastickej nebo klidně otevřenej, ale hlavně rychlej. Nebylo mi přáno a to vždycky zamrzí, když je partie tak skvěle rozehraná. ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Teda ta ženská je vážně cvok. Doktore, pořád nosí roláky, i když je léto......Romantická komédia, v ktorej sú veľmi dôležití herci a hlavná dvojka je tak šarmantná a charizmatická, že si na ich mieste nedokážem nikoho iného predstaviť. Film je priamo šitý na mieru Jackovi Nicholsonovi a Diane Keatonovej, ktorá sa v hlavnej úlohe objavila po niekoľkých dlhých rokoch. Za svoj živočíšny výkon byla nominována na Oscara. Dobre napísané a zahraté. ()

Reklama

monolog 

všetky recenzie používateľa

Ten název je nepravdivý, lepší později, než jen pozdě tento snímek vidět. Celou dobu se to táhne v tom duchu, kdy člověk pořád užuž čeká, že konečně propukne něco jako zábava, jenže ono nic. Sice je zajímavý koukat, jak starej kasanova změní svůj přístup k ženám a na starý kolena se usadí na jeden hřad, jenže je to moc dlouhý. Na dvě hodiny se tam skoro nic neděje, vtip sem tam nějakej slabší a to dokonce ani životně pravdivej. Holt, Lepší už to nebude asi znovu nikdo nenatočí. Diane to sice opravdu sekne, ale jinak mě na tomhle filmu nic nezaujalo. Po půlce filmu (a věřte, že reklamy to natáhly o hodinu) mi přišlo, jako by uběl celý den a pořád se nic neděje. A tak to taky skončilo, pořád se nic nedělo. Nicholson odváděl svůj podprůměr a občasné "vtípky" typu když ji uviděl poprvý nahou byly naprosto uměle vymyšlený. Škoda, potenciál to mělo, jen ne dost dobrýho scénáristu. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $80miliónovTržby USA $124,728,738Tržby Celosvetovo $266,728,738║ Jedna z mála romantických komédií čo majú niečo do seba, príbeh je tu silným článkom a nie len nejakou vedľajšou výstuhou, známe herecké obsadenie funguje vo svojich úlohách doslova perfektne a dá sa povedať že režisérka Nancy Meyers skutočne vie ako na to u takýchto tipov filmov. /80%/ ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Snímok stojí na obrovskej charizme ústrednej dvojice, hlavne J. Nicholson bol excelentný. So šarmom a humorom sebe vlastným tu diváka prevedie všetkými slasťami a starosťami starnúceho bonvivána a záletníka (to asi ani nemusel veľmi hrať). D. Keaton zase zahrala pôvabnú staršiu dámu, ktorá zistí, že na lásku nie je nikdy neskoro. Bolo to milé, bolo to zábavné a hlavne relaxačné. Na nadpriemer s odretými ušami to hádam stačí. 70/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (18)

  • Studio 20th Century Fox film odmítlo s tím, že hlavní dvojice je příliš stará. (jezurka42)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 124,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 265,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama