Reklama

Reklama

Len nech je to chlapec

(festivalový názov)
  • Česko Jen ať je to chlapec (festivalový názov) (viac)
Trailer
Jordánsko / Francúzsko / Saudská Arábia / Katar, 2023, 113 min

Obsahy(1)

Súčasné Jordánsko. Po náhlej smrti manžela musí tridsiatnička Nawal bojovať o svoju časť dedičstva, aby zachránila dcéru a domov v spoločnosti, kde by bolo všetko inak, ak by mala syna. Vôbec prvý jordánsky film, ktorý bol vybraný na festival v Cannes, a zároveň pôsobivý divácky zážitok, ktorý predstavuje aktuálne trendy v modernej artovej kinematografii, výrazne ovplyvnené aj tzv. novou iránskou vlnou. Čaká vás nepredvídateľná scenáristická štruktúra, podmanivé herectvo a citlivá réžia s jasným dôrazom na detailne vyrozprávaný strhujúci príbeh. (MFF Cinematik Piešťany)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Jhershaw 

všetky recenzie používateľa

Subjektivní problém s postavami, které se nechovají racionálně, nemají jasné priority, neví co chtějí a co jsou ochotné obětovat (a tím si ničí život). Natočené to ovšem je velmi dobře. Ženám se to asi bude líbit více. 7/10 ()

rivah 

všetky recenzie používateľa

Solidní film zachycující realitu zemí řídících se islámským právem. To postavu žene do víru událostí, kterým musí čelit. Pozitivní těhotenský test jí jen dává naději, že když to bude syn...(max.70%) ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama