Reklama

Reklama

Clash of the Stars

(relácia)
všetky plagáty
Akčný / Športový
Česko, 2022

Obsahy(1)

Nový fenomén, který přináší jak bizarní, tak i profesionální zápasy z prostředí bojového sportu MMA. V soubojích se utkávají známý influenceři, ale i skuteční zápasníci. (JerryMalfoy97)

Recenzie (2)

TKKMR 

všetky recenzie používateľa

Reálne je COTS úchylná zhovadilosť. Zápasy športových antitalentov, exhibicionistických looserov, snažiacich sa za každú cenu dostať do povedomia fanúšikov a rôznych narušených afektovaných exotov, ktoré sa tu odohrávajú nemajú zo športového hľadiska žiadnu hodnotu. Možno až na tri mená a to sú Tomáš "Dynamo" Križan, Hanka Gelnarová a Karlos Benda, ktorí tu ukázali srdce či bojového ducha a dotiahli svoju fighterské zručnosti už kamsi na úroveň amatérskeho MMA. Napriek tomu je však tento bizarný projekt pozoruhodný a aj vďaka tomu, že sa do neho podarilo zatiahnuť česko-slovenskú komunitu youtuberov, influencerov či tiktokerov, ktorí z COTS na sociálnych sieťach spravili extrémne virálnu záležitosť je nad očakávania úspešný. Čo sa týka sledovanosti a predaných PPV za krátku dobu svojej pôsobnosti dohnal Novotného starostlivo budovaný Oktagon a za seba môžem povedať, že aj ja ako fanúšik MMA sa v súčasnosti radšej pozerám na tie úlety z Clashu než na Oktagon či UFC. ()

Heso odpad!

všetky recenzie používateľa

Clash of the Sráčs se s nadsázkou dá označit jako Absurdistán 2. Totálně nezajímavý influenceři se mydlí v kleci, ale veřejnosti se to líbí a platí za to….Kluk s kamením je reálně totální blb, kterej nic neumí, tak se začne mlátit v kleci, Mireček Soukup už neví jak být dál zajímavej, tak se jde mlátit taky, ale je to přece bývalý boxer! No já na to koukat nebudu, bojový sporty nikdy nebyly moje doména a tyto rádoby celebritky už vůbec ne. Už jen čekám, kdy tato žumpa objeví svoje další dno a přihlásí se tam někdo typu Boučka, Koháka, Švancary, Rohonyho…zkrátka někoho dalšího, kdo už neví kam se dál nasrat. Vybaví se mi k tomu hláška z Dobré ráno, Brno!, “to se tak dneska dělá, chceš bejt slavná, nic neumíš, tak se natočíš u p*cání”. A nebo se přihlásíš do Clash of the Sráčs…do urážky opravdových sportovců. ()

Reklama

Reklama