Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život amerického inžiniera Kylea LeBlanca (Jean-Claude Van Damme), ktorý sa pred časom aj rodinou presťahoval do Ruska kvôli práci v tamojších oceliarňach, sa zmení na nekončenú tragédiu, keď brutálny zločinec znásilní a zabije jeho milovanú manželku. Tým sa však Kyleovo utrpenie iba začína. keď totiž skorumpovaný súd násilníka oslobodí, Kyle sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a priamo v súdnej sieni muža zastrelí. Nešťastnou náhodou však pritom príde o život i policajný dôstojník. Kylea preto odsúdia za vraždu a pošlú do neslávne známej väznice Kravai, ktorej pevnou rukou vládne generál Chrušov (Lloyd Battista). Ním nastolený krutý režim, ktorý nepozná ani len náznak zľutovania či súcitu, zlomí každého - a prežiť v týchto podmienkach dokážu skutočne len tí najtvrdší... Najdesivejšie sú nepochybne pravidelné zápasy trestancov na život a na smrť, ktoré sú najobľúbenejšou zábavkou nielen samotného riaditeľa, ale i väzenských strážcov. Kyle sa pod týmto tlakom temer zlomí, no našťastie si postupne začne najmä vďaka svojmu spoluväzňovi 451 (Lawrence Taylor) uvedomovať, že nebojuje len o svoj život, ale i o svoju ľudskosť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (291)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Rok 2003 nám nabídl akční novinku s JCVD, kterou jsem si chtěl užívat podobně jako jeho flákoty zhruba před deseti patnácti lety jeho největší slávy. Bohužel mě podráždil hned z úvodu pokec hlavního hrdiny se zelenou můrkou. Za to jsem tenkrát tohle béčko zatratil a poslal vyloženě do pekla. Jenže dnes, když se na to jako dospělej fotr dívám, je vše úplně jinak. Vůbec mi nechybí Žánovi otočky, přemety a provazy, ba naopak se tenhle biják tváří velice reálně a ta můra k těm jeho psychopředstavám a schízám ze samoty v díře prostě patří. Docela solidní dílko na Van Damma novýho století! Ze tří hvězd posouvám o jednu výš a řadím Peklo do červených hodnot. 70% ()

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

haha...takt toto bolo proste krasne stare dobre kvalitne vandammovske becko, ake sme milovali za zlatej ery akcneho zanru...Van Damme KONECNE v plnej forme, pseodomoralisticke zvasty z ust cernoskeho zabijackeho spoluvazna, zrejma inspiracia kultovou Vranou ("Niektori ludia veria,ze sa po smrti vratia ako mory" hahaha), srdcervuca hudba, vaznetvariaci sa pribeh, ruske vezenie...no povedzte...da sa tomu vobec odolat??? ()

Reklama

MáŠa 

všetky recenzie používateľa

Béčkový film s Jeanem-Claudem Van Dammem, obsahuje to spoustu klišé a podobného, Rusáci z obsahu nebudou mít asi radost (zaslouží si to :-) ), ale jinak, jo, v pohodě, nenadávám si, že jsem to viděl, i když pochopitelně dalo by se narazil na milión lepších filmů. Prostě taková oddechová vymývačka. I ty snahy udělat z toho něco dojemnějšího a filosofičtějšího odpouštím. ()

Hunt odpad!

všetky recenzie používateľa

HUDBA: Alexander Bubenheim; Nevykreslene charaktery, změny chovaní postav zcela neduveryhodne, scénář nudný, křečovité herecké výkony... "Replikant" od Ringo Lamy byl sice jeste horší, ale "Peklo" je prostě ztráta času, raději se znovu podívejte na "Kriminal", je to v zásadě to samé, ale o nějaký ten bod lepší. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

posledna spolupraca Van Damma a Ringo Lama (hned ich prvy spolocny film Maximum Risk bol to najlepsie co spolu predviedli). cakal som ze to bude nieco ako akcny Shawshank, ale namiesto toho som dostal vazne mienenu dramu na ktoru vsak Van Damme, aspon herecky, nema schopnosti. nastastie si to tvorci uvedomili a dockame sa i akcie, ktora potesi, nie je jej vsak vela, ale aspon dava zabudnut na pasaze ktore obcas zavanaju az nechcenou parodiou. posledny film Ringo Lama v Amerike potvrdzujuci nenaplnene ambicie a prislub s ktorym do USA isiel... ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Po filmech Maximální riziko (1996) a Replikant (2001) se jedná o třetí spolupráci mezi režisérem Ringo Lamem a hercem Jean-Claude Van Dammem (kedl)
  • Jako režisér druhého natáčecího štábu a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval David Leitch. Marcus Young na filmu dělal jako bojový choreograf. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Postava Lawrence Taylora je pojmenována 451, čímž symbolizuje odkaz na román Raya Bradburyho "Fahrenheit 451". (KucC)

Reklama

Reklama