Reklama

Reklama

Práce: Co děláme celé dny

(seriál)
  • USA Working: What We Do All Day
Trailer
USA, 2023, 3 h 9 min (Minutáž: 45–50 min)

Réžia:

Caroline Suh

Kamera:

Luke McCoubrey

Hudba:

Mark Orton

Hrajú:

Barack Obama (sprievodca)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Někdo prostě jen potřebuje výplatu. Pro jiného je to poslání. Dokumentární seriál zkoumá, jaký význam má v dnešní turbulentní době pro moderní Američany práce. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

poganteria 

všetky recenzie používateľa

Dokument zobrazujúci zamestnaných ludí v rôznych spoločenských vrstvách. Začína sa ľudmi zamestnanými na nekvalifikovaných pozíciách v službách, každý další diel približuje vrstvu ľudí ktorá sa má finančne a pracovne lepšie. Zvládla som pozrieť všetky diely čiže som sa vyložene nenudila ale k dokonalosti to má ďaleko. Aj napriek tomu, že ustrážili aby sa neopakovali, ako to býva v amerických dokumentoch, je to trošku také plytšie. Divák v podstate toho až tak veľa nevidí, pretože seriál sa zameriava iba na zopár postáv ktoré vždy reprezentujú danú vrstvu a ani pri nich sa nejde nejako extra do hĺbky. Podľa mna je to málo. Tému by lepšie odprezentovalo viac faktických informácií, ešte viac historických súvislostí, zobrazenie väčšieho množstva pracovných pozícií a viac podrobností. Takto to ostalo v rovine náhľadu na zopár civilistov žijúcich v Amerike. ()

ghatos 

všetky recenzie používateľa

1.díl:Nakoukání do americké pracovní kultury. Služby - pracuješ většinou ve firmě, ale ne pro firmu 🤷. USA jsou specifické, pro každého to není, ale někoho to odmění. 61%. 2.díl:Střední třída, americký sen... další super komplexní téma. Tady opět je jen náznak. 60%. 3.díl:9%. 59%. Producenti:Obamovi ()

Reklama

Galéria (69)

Reklama

Reklama