Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie v kaviarni spozná ženu, s ktorou niečo mal, ale jej meno si nepamätá. Jakeovi sa zapáči jej dcéra, a tak idú na dvojité rande. (TV Markíza)

Recenzie (4)

Diego75 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nevím proč, ale u téhle epizody jsem se zatím nejvíc nasmál. Skvělé hlášky.... Jake: "Já hraju ve skupině Rockový Frajeři" Milie: "Mám ráda Gwen Stefani". Jake: "Ty jsou taky dobrý" ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Jak vypadám ??" - "Jako bys obcházel baráky a zvěstoval velikou novinu.." - "Nechtěl jsem si brát sako !! Ale mám vzadu na košili skvrnu od hořčice.." - "Jak se ti dostala hořčice na záda ??" - "Vsadil jsem se, že chytím zádama hotdog !! A prohrál jsem.." ;) Vrchol série s famózními funkčními dialogy a skvostnou dosud nevyužitou interakcí mezi Jakem a Charliem.. ()

Reklama

Dusty56 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další z parádních dílů 5. série. Vtipů má díl dost a herecké výkony jsou také na úrovni. Ať už je to Charlie a Jake nejen na dvojitém rande nebo Alan, kterého odmítne i prostitutka. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Nikdy sa nedozvieme, kto bola vlastne tá žena. Počas epizódy nebolo ani raz spomenuté jej meno, v záverečných titulkoch je ale uvedená ako Jess (Kathryn Gordon). V rámci seriálu sa jedná taktiež o celkom zaujímavý Charlieho (Charlie Sheen) vzťah. Evidentne spolu sex nemali a Charlie dokonca nebol ani u nej doma, poznali sa však natoľko, že Charlie vedel o domácich problémoch jej rodičov. (Real Tom Hardy)
  • Keď Jake (Angus T. Jones) kritizuje Charlieho (Charlie Sheen) outfit na večeru, Charlie ho uštipačne nazve pán Blackwell a požiada ho o radu. Odkazuje tým na módneho kritika a žurnalistu menom Richard Blackwell. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama