Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake sa dostal na druhý stupeň školy. Charlie a Alan mu rozprávajú o svojich nočných morách z druhého stupňa. Jake je príbehmi taký traumatizovaný, že prvý deň školy sa schováva u Charlieho. (TV Markíza)

Recenzie (3)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jake sa dostal na druhý stupeň školy a nikomu nie je jasné ako. Charlie a Alan ho na to náležite pripravujú. Hovoria mu hrôzy svojich mladíckych čias až napokon chlapca tak vystresújú, že sa pred školou schová u strýka doma. Prevedenie: Opäť meníme rétoriku humoru. Pri matke zaberá tvrdý sarkazmus pri Jakovi zas infantilný humor plný gagov. Na mňa zaberá na jednotku. 98% ()

Reklama

Galéria (3)

Zaujímavosti (6)

  • Jedna z mála epizód, ktorá sa odohráva aj vonku. Aj tak však nešlo o skutočnú ulicu. Točilo sa vo štúdiu Warner Bros. v Burbanku. V pozadí môžeme vidieť aj slávny dom Bewitched. Presne preto ulica vzhľadovo neodpovedá Malibu, ale skôr typickému predmestiu, ako napr. Sherman Oaks, kde Alan (Jon Cryer) žil. (Real Tom Hardy)
  • Scéna, v ktorej je Jake (Angus T. Jones) pritlačený ku oknu autobusových dverí, je odkazom na videoklip Hot for Teacher (1984) od kapely Van Halen. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama