Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie zistí, že niekto o ňom vytvoril webové stránky, na ktorých sa píšu všetky ľsti a finty, ktoré používa. Domyslí si, že to musela byť niektorá jeho bývalá priateľka. Alan s Jakeom sa rozhodnú zaobstarať webkamery, aby spolu mohli hovoriť aj v týždni. Alan si potom nedopatrením vypočuje rozhovor Judith a jej matky o tom, že ho stále miluje ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie nadobúda zlý pocit zo žien a právom, niekto totiž na webe dopodrobna popísal všetky jeho baliace taktiky a teraz je bezmocný. Musí nájsť autora tajomnej stránky a ospravedlniť sa mu tak ako to iba on vie. Alan cez webkameru omylom sleduje svoju ex. Prevedenie: Nádherný dôkaz toho, že Charlie dokáže osloviť ozaj iba tupé sliepky ale však aj o tie niekto musí zakopnúť. Na slovensku an to máme Borisa Kollára. 92% ()

Zaujímavosti (9)

  • Webstránka www.charlieharpersucks.com fungovala aj v skutočnosti až do roku 2018. Odvtedy návštevníka presmeruje na domovskú stránku Warner Bros. Dalo sa na nej nájsť všetko, čo bolo v epizóde, vrátane telefónnych odkazov, príspevkov aj FAQ sekcie. (Real Tom Hardy)
  • Hlas ženy na odkazovači patrí herečke menom Nicole Forester. Tá sa o dve epizódy neskôr objavila v epizóde Lekce polštiny ako luxusná escort spoločníčka. Jej odkaz tak nedáva zmysel, hoci scenáristi pravdepodobne tak detailne nerozmýšľali. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama