Reklama

Reklama

Dva a pol chlapa - Season 2 (2004) (séria)


Frankenstein a nadržený kovboj (S02E08)

(epizóda)
  • USA Frankenstein and the Horny Villagers

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan sa zoznámi v supermarkete so ženou a privedie si ju domov. Charliemu sa to veľmi nepáči, pretože sa musí starať o Jakea. Alan by sa s novou známosťou najradšej hneď oženil – až kým nezistí, že už je vydatá. (TV Markíza)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alan po dlhej dobe nadviaže sexuálnu známosť a dočista mu z toho hrabne. Kým on prežíva ošiaľ, Charlie sa musí starať o jeho syna a všetky jeho povinnosti. Všetko sa skomplikuje, keď si tajomnú milenku bude chcieť vziať za ženu. Prevedenie: Charlieho výchova v praxi môže Jaka nadobro poznačiť. 90% ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (3)

  • Názvy všetkých epizód pochádzajú z nejakej vety, ktorá zaznie v danej epizóde. Názov tejto epizódy údajne pochádza z vystrihnutej scény, kde toto Rose (Melanie Lynskey) povedala po tom, čo videla Alana (Jon Cryer) naháňať Nancy (Kelley West) po dome. (Real Tom Hardy)
  • Charlie (Charlie Sheen) je známy tým, že naprieč seriálom pravidelne pije s menšími výnimkami len a len bourbon. V tejto epizóde hovorí, že počas cvičenia tiež pije bourbon, lebo z ginu sa potí. Zhodou okolností práve v predchádzajúcej epizóde si nalieval do pohára gin Bombay Sapphire. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama