Reklama

Reklama

Pati

(seriál)
Poľsko, 2023, 4 h 9 min (Minutáž: 40–43 min)

Hudba:

Jan Komar

Hrajú:

Aleksandra Adamska, Konrad Eleryk, Agnieszka Przepiórska, Grażyna Bułka, Filip Gołąb, Pszczoła Oknińska, Natalia Wolska, Fryderyk Surowiec, Piotr Chys, Jan Hussakowski, Edyta Janusz-Ehrlich (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Pati je príbehom Patrýcji Cichy, ktorý rozpráva udalosti odohrávajúce sa pred úspešným seriálom Skazana (2021). Pati (Aleksandra Adamska) to nemá absolútne v živote ľahké. Musí sa starať o svojich dvoch mladších súrodencov, pretože ich matka (Agnieszka Przepiórska) sa utápa v alkohole a taktiež má problém s drogami, čo postupne vyústi v jej záhubu. Po jej smrti má Pati okrem bráška a sestryčky naviac na krku exekútora, sociálku a matkin dlh u miestneho drogového dílera. Jedinú oporu má v kolegovi z práce Krystiánovi (Konrad Eleryk), ktorý k nej cíti viac než len priateľstvo. (sochoking)

(viac)

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Sledujeme príbeh Patrycji (Pati), ktorá sa stará sama o svojich dvoch mladších súrodencov, pretože matka to kvôli chlastu a drogám nedáva. Nakoniec máti umiera a Pati má okrem bráška a ségry na krku exekútora a matkin dlh u dílera. Popritom zvláda dve roboty a štúdia. Výborná sociálna krimi dráma , ktorej depresívnu náladu odľahčuje prostredie prímorskeho letoviska, je zároveň prequelom k úspešnému poľskému seriálu Skazana (seriál) (2021). ()

Galéria (130)

Reklama

Reklama