Reklama

Reklama

Nerozlučná dvojka

  • Česko Nerozlučná dvojka (viac)
Trailer 11

Obsahy(1)

Keď zhasnú svetlá v starom divadle v Central Parku, všetky bábky skutočne ožijú. Medzi nimi je aj dobromyseľný rytier Don, ktorý je unavený hrať stále dookola blázna. Sníva o tom, že sa stane skutočným hrdinom! Jedného dňa získa odvahu žiť vlastný život a vydá sa objavovať veľký svet. V parku mu náhodou skríži cestu DJ Doggie Dog, opustený plyšový psík, ktorý sa chce stať raperskou  hviezdou. Skutočnosť, že Doggie je tak trochu ustráchaný, ale to nemôže byť žiadnou prekážkou. V Donových očiach určite nie! Pretože každý môže premeniť svoje sny na skutočnosť, ak sa nevzdá. A pred bránami parku čaká na dvoch čerstvých  priateľov oveľa väčšie dobrodružstvo, než o akom kedy snívali! (Magic Box)

(viac)

Videá (12)

Trailer 11

Recenzie (5)

uhlerado 

všetky recenzie používateľa

Snaha bola, vizual pekný, príbeh jednoduchý. Dialógy zato príjemné a neurazia agresiou. Trošku trápne repiky, ale dávam 3'5 hviezdy. Toy story to neprekoná ()

Reklama

baner 

všetky recenzie používateľa

V kine na novej rozprávke, som bol s mojou 4 ročnou dcérou. Smiala sa, bojovala s Donom a všetko mu uverila. To bolo hlavné. Ja som videl rozprávku, ktorá ma ani na chvíľku neuspávala. Kresba OK, príbeh OK a po skončení kina som mal taký ten pocit, ktorý zažívam málokedy, že som si uvedomil, prečo chodím do kina (aké je v tom kúzlo, ktoré nikde inde nezažijem) a neostávam doma čumieť na Disney kanál a tešil som sa na ďalšie kino, kde budem mať podobný pocit. Toto je podľa mňa naplnenie podstaty filmu či rozprávky v kine. preto dávam Nerozlučnej 2 90% ()

Koda 

všetky recenzie používateľa

Nerozlučné dvojce jsem dal šanci, protože nebylo moc, na co jít do kina. Musím říct, že tenhle film mě celkem potěšil. Jedno je ale jasné, tenhle animák je vlastně takový poučný film k maturitě, kde si přesně student vzpomene na Důmyslného rytíře Don Quijote de la Mancha, který si představoval hrdinství z jiného hlediska, ale místo toho realita byla jiná. V jednom ohledu by i stačilo, kdyby Don tu roli sám zahrál v tomhle animáku... problém je ten, že je moderní doba, a tak je potřeba nalákat děti do kina rapujícím pejskem a cute UwU mývalky. Příběh jako takový opravdu nemá zas až tak co unikátního přinést, takže se obávám, že na film člověk půjde, a za pár let se na to asi zapomene, ale zase na druhou stranu je tahle cesta opravdu ta správná. 3D formát je vážně unikátní 3D. ()

Galéria (75)

Zaujímavosti (3)

  • Dvě loutky, se kterými Don hraje v divadle, připomínají pár z obrazu „Americká gotika“ od Granta Wooda. (KGBelik)

Reklama

Reklama