Reklama

Reklama

Hviezdna pechota 2

  • Slovensko Vesmírna pechota 2 (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (308)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John W. Morgan a William T. Stromberg: 1. Fed Net - John Morgan ,2. Battle at Z.A. ,3. Retreat to Devi ,4. Storm ,5. The Fortress ,6. Red River Mercy ,7. Fortress Search ,8. Attack! ,9. Dax Released / ,10. DMZ ,11. Bug Zapper ,12. Reunion ,13. Sniff Factor ,14. Psychic Shakedo ,15. Kitchen Scene ,16. Soda Wakes ,17. Door Jam ,18. Reappearing Cre ,19. Soda's Tongue ,20. Joe's Smile ,21. Sahara and Dax/ ,22. Finger Food ,23. Vision Dream ,24. Spying on the G ,25. Tail O' The Bug ,26. Transition ,27. Meeting With Di ,28. Lieutenant Dill ,29. Dax Arrested ,30. The Rape of Rak ,31. Vengeance ,32. Rake's Sacrific ,33. Soda Fizzles ,34. The General Exp ,35. Kill Them All! ,36. Dax's Last Stan ,37. Fed Net / Epilo ,38. End Credits ()

Mr.Bulanek 

všetky recenzie používateľa

Toto se snad ani neda nazyvat pokracovani. Mozna jenom volne volne pokracovani. Klasicka vyvrazdovacka akorat vrah neni clovek ale brouk. Tak uz vim kam zmizel Nathan z Eureky (i kdyz byla natocena pozdeji). no celou dobu premyslim kdo je horsi jestli Alien a nebo Arachnid. Takze 1 a 1/2* za to ze to je sci-fi a hral tam Ed Quinn a 1* za film. ()

Reklama

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Veliké...opravdu převeliké zklamání. Kdyby to byl seriál, tak by moje hodnocení bylo nejspíš trošku vyšší, bo tohle je naprosto, ale naprosto jasná SERIÁLOVÁ TVORBA - celé je to točeno ve studiu, unknown actors....prostě jasný seriál, ale je tu háček, on to není seroš, ale pokračování....OMFG. Jedna hvězdička je za ty gore scény a za arachnidy. Jinak, název by měl znít takhle "Hvězdná pěchota 2 aneb ublikáme je k smrti!!!" ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Napriek očakávaniu tradične desivej videodvojky som bol celkom prekvapený kvalitou niektorých ingrediencií, hlavne scenárom, pri ktorom zostal Ed Neumeier a neposkytol len prevarenú verziu jednotky, ale celkom zaujímavo pokračoval v heinleinovskej téme. Réžia pod taktovkou Phila Tipppetta bola skôr obyčajná, ale nerušila a jeho meno bolo zárukou toho, že efekty zostanú na úrovni napriek tomu, že oproti jednotke film klesol o niekoľko stupienkov v očakávaniach a hlavne rozpočte. Toho dokladom boli hlavne hereckí predstavitelia, kompletne nevýrazní a nezapamätateľní. Druhou vecou, ktorá film ťahala dolu, bola vyslovene otravná hudba, ktorá sa famóznym hrdinským fatalizmom predchnutým tónom Basila Poledourisa blížila asi ako slimák medzihviezdnej rakete. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Slušná video béčková záležitosť. Drží sa pravidiel žánru a robí málo chýb. V podstate ide akoby o rozvinutie boja o základňu z jednotky. Ak akceptujete fakt, že ide o štúdiovú lacnú záležitosť, oceníte aj triky a efekty. Niktoté zábery mohli byť krajiše, film má však fajn záver, ktorý efektne zhadzuje (nielen) americkú vojnovú mentalitu... Som Riddickovým fanúšikom, ale niekedy je fakt sranda, ako porovnateľné béčka dokážu rôzne osloviť publikum... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (18)

  • Nízký rozpočet se projevil při natáčení filmu podle slov tvůrců například tím, že z plánovaných 120 vizuálních efektů nakonec měli rozpočet na 90. Původní věž také měla mít pět pater, ale jelikož jim na poslední nezbyli peníze, tak nakonec měla patra čtyři, a i ta byla dle slov tvůrců postavena za cenu pater dvou. Taktéž nezbýval prostor pro opakování záběrů, takže většinu museli udělat na první či maximálně na druhý pokus. (Tarmenel)
  • Postava kapitánky vesmírnej lode, ktorú v predchádzajúcom filme Hviezdna pechota (1997) stvárnila Brenda Strong, zomrela. Napriek tomu sa herečka objavila aj v tejto snímke, ale v inej úlohe. (AxelWers)

Reklama

Reklama