Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejný chlap jménem Mulligan vyhodí do povětří armádu mimozemšťanů, zachrání lidstvo a stane se prezidentem. S novou rolí si ale vůbec neví rady. (Netflix)

Recenzie (2)

kyjo 

všetky recenzie používateľa

Jo, takhle nějak si představuju "politickou satiru" podle NetFlixu. Lákavá sci-fi premisa a barevná animace ve stylu Rick and Morty, ale po prvních pár minutách je jasný, že prodávaj zajíce v pytli. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Klasické dno Netflixu, pokus o politickú satiru, výstižnéá je aspoň hláška o tom že Európa je zničená, to amíkom vyšlo veľmi dobre - bohužiaľ v skutočnom svete. Okrem toho je Mulligan použitá v predstihu pred voľbami aby bolo odpadu Spojených Štátov Nacistických že nemajú voliť žiadneho bieleho muža, tomuto odpadu už nedochádza ani to že Joe Biden mal 3 série podporu iného liberálneho streamovacieho odpadu z HBO Max (vtedy ešte GO). Podpora pre miešanku Kamalu Harrisovú ako pre ženu bude s blížiacimi sa voľbami narastať, preto sa preberajú klasické odpadné nízpory retardovaných liberálov ako urážanie starých ľudí, kresťanstva, vyzdvihovanie ochrany zvieratiek (na úkor detí v Afrike, tie nech zdochnú, na nich sa americké vypasené prasce pozerať nechcú), nezabudnú spomenúť Rusko a úpný strop je asi to že prvou dámou je Miss Štáty Nacistické, ktoré má najvyššie IQ z postáv...úplná žumpa určení pre amerického diváka z IQ pod hranicou 65, čiže 85% americkej populácie. ()

Reklama

Galéria (16)

Reklama

Reklama