Reklama

Reklama

VOD (1)

Najobľúbenejší gigolo v Spojených štátoch Deuce Bigalow (Rob Schneider) mieri do Amsterdamu - jeho bývalého pasáka T.J.-a Hicksa (Eddie Griffin) totiž práve tu, samozrejme omylom, podozrievajú z vrážd niekoľkých z najznámejších európskych gigolov! Deuce sa preto musí opäť vrátiť do branže, aby očistil kamarátovo meno a našiel skutočného vraha. Keď sa dostane ku kontaktom klientok jednej z obetí, rozhodne sa ako návnadu použiť sám seba! K vyriešeniu prípadu už chýba len maličkosť: Deuce musí navštíviť všetky dievčatá zo zoznamu, z ktorých každá však má nejakú tú „drobnú“ chybičku krásy... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

fannuci

fannuci (hodnotenie, recenzie)

Není to sice žádná kinematografická lahůdka, ale mě tento film velice pobavil, místy jsem měl záchvaty smíchu. A troufám si tvrdit, že to bylo o něco lepší než jednička.

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

2 * za film + 1 * za Roba Shneidera a 1* za jeho blonďavé dievča, ktoré sa mi moc páčilo :-) a tiež som sa aj pobavil

tregler

tregler (hodnotenie, recenzie)

Dobrá komedie, doporučuju za shlídnutí opravdu to stají za to. Skvostně vymyšlená jména. A ty hcyby u těch ženskejch :-D:-D

 (hodnotenie, recenzie)

Naprosto genialni scena jak v kavarne leze zhulenej za dívkou do obrazu !!!! film nema chybu

KK1980

KK1980 (hodnotenie, recenzie)

Tak tomuto by som povedal nič nové, prakticky len iné prostredie ale dej veľmi podobný. Jednotka bola jednotka

Stratos

Stratos (hodnotenie, recenzie)

K Robu Schneiderovi mám poněkud rozporuplný vztah. V Dobrým striptérovi a Velkým tátovi jsem ho miloval, ale třeba v Soudci Dreddovi bych ho nejradši zabil!

 (hodnotenie, recenzie)

Rob Scheider - buď ho milujete, alebo nenávidíte. Bud sa vám jeho komédie páčia, alebo ste zhnusení. Schneiderova klasika

mendrit

mendrit (hodnotenie, recenzie)

Proč má tolikrát 5* ? Sám jsem dal jen ** a to jsem se u filmu místy dost bavil, ale nevím za co bych měl dát aspoň o jednu * víc.

Amah

Amah (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film mi přišel dost primitivní, i když se musím přiznat, že jsem se tak trochu bavil :-)

Hovado

Hovado (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film je dobre vtipnej a Rob Schneider je prostě úžasnej! Je to skoro jako Sandler,kdej je Schneider tak je to zaručená zábava!

husokachna

husokachna (hodnotenie, recenzie)

Tak teda nevím. Kdo tomuhle mohl dát pět hvězdiček, toho nechápu.Dokážu snést hodně věcí a černý nebo brutální humor mi není cizí, ale čeho je moc toho je příliš. Příběh je tak neoriginální, jak jen může u hollywoodské komedie být a vrší ubohost na ubohost až nám z toho vznikne velká hora ubohostí. Každý kdo se podílel na tomto filmu mi dluží hodinu a dvacettři minut mého života. Pokud můžu radit vyhněte se tomuhle "dílu" obrovským obloukem.

Reklama

Reklama