Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(relácia)
  • Slovensko Takešiho hrad od A do Z (viac)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (275)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Na toto sa mohli dať nahovoriť naozaj iba Japonci :D Nenáročná oddychovka a nedocenený kult, u ktorého sa dá pomerne slušne pobaviť. Mal som to šťastie a podarilo sa mi raz vidieť aj diel, kde gróf Takeši neubránil svoj hrad, a tak nezaznela najčastejšie požívaná veta v tejto relácii: "Dnes nemáme v Takešiho hrade žiadneho víťaza" 80% a nostalgické 4* ()

D1705 

všetky recenzie používateľa

Fenomenálna japonská hlúposť. Takešiho hrad bol akýsi predchodca Ninja Factoru a Drtivej porážky. Disciplíny ako Vybíjaná, Ťuk-Ťuk, Obrý hríb a iné sa stali maskotmi hry. Japoncov za odmenu 1 000 000 jenov neodradili ani zákerné prekážky ako Jazda na surfe či Pohyblivé kamene. Takeshimu Kitanovi sa proste podaril dobrý zábavný program. Za 133 epizód, mali len 9 víťazov, takže to bolo naozaj ťažké vyhrať. Len by ma zaujímalo, či ľudia, ktorí si zranenia spôsobili boli dopredu poučení alebo či niekto dokonca Takeshiho žaloval. ()

Reklama

ainny 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná blbina, ve které Japonci dokazují svoji ujetost a u které se jeden pobaví na účet druhých. To pobavení je o to upřímnější, protože o to tu právě jde. Pobavit sebe i ostatní. Co mě ale vždycky dostává do kolen je fakt jak je svět malý. Nikdy by mě nenapadlo, že Japonci budou hrát hru Cukr, káva, limonáda, kterou jsme hrávali kdysi dávno před školou. :^) ()

LilyDeLarge 

všetky recenzie používateľa

Pamatuju, když jsem kdysi v televizi viděla jeden díl tohohle pořadu. Bylo to tak trapný, ale nehorázně NEHORÁZNĚ vtipný až jsem Takešiho začala sledovat pravidelně. To japonský vřískání a jejich kreativita jak obelstít nepřátelé (viz bludiště nebo ty "fotbalový" utkání) fakt nemají chybu. S postupem časem si říkám - prostě Japonci. Ale když oni se smějí i sami sobě, že se prostě musíte smát taky. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Je tomu už asi tak štyri mesiace, čo som zverejnil komentár ku bizarnej krkolomnej reality show "Ninja Faktor". Tie isté slová môžem použiť aj v tomto prípade. Len ešte úvodom dodám, že toto je tá skutočná legenda. (a teraz sa budem opakovať) - "Takáto, takmer sebevražedná, športová súťaž môže vzniknúť jedine v krajine vychádzajúceho slnka, v ďalekom Japonsku. Prekonať totiž v stanovenom časovom limite náročné prekážkové dráhy nie je nič jednoduché. Viacero súťažiacich to pocítilo na vlastnej koži a som presvedčený o tom, že to veľa krát dosť bolelo. Hold národ, pre ktorý je charakteristické harakiri, či kamikadze sa pri "Takešiho hrade" určite skvele zabáva. Japonci sú divní." ** ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama