Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(relácia)
  • Slovensko Takešiho hrad od A do Z (viac)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (275)

Pishin 

všetky recenzie používateľa

Japonci jsou totalni uletaci a casto me z tech jejich televiznich shows hlava nebere. Zakladem japonske reality-show je, jak uz tady nekdo napsal, radne potrapit hrace a v tom jsou japonci nejlepsi. Neberou si servitky takze neni nouze o krkolemne pady, dopady na hlavu a dalsi silenosti obcas me to nutilo zapremyslet z vceho jsou nektere dekorace vyrobeny. Kazdopadne Takeshis Castle patri k tem nejzabavnejsim. PS: pokud by mel nekdo zajem doporucuju se podivat na Silent Library (najdete na Youtube) tam nejde o nic jineho nez radne potrapit hrace a pak co je soldni ulet je Human Tetris (neleznete rovnez na Youtube) ()

wipeout 

všetky recenzie používateľa

Tak na toto sa nedá zabudnúť! Hádam jediná vec v ktorej sa mi okrem Battle Royale pozdával Takeshi Kitano, aj keď to asi nejde zrovnávať. Tento (ne)seriál kde sa odvážny japonci v tom najbláznivejšom rauši vrhajú do rady prekážok na ceste k dobitiu Takeshiho hradu(čo sa podarí málokedy). No a tu je skryté čaro celej záležitosti, lebo keď sa skombinuje hysterickosť japonských žien, pojašenosť japoncov s rafinovane vivinutými prekážkami(ľudský bowling, zemetrasenie, obstrelovanie súťažiacich na vratkom mostíku, bludisko plné príšer, preskackávanie zradnej rieky po ešte zradnejších skalách atď..) tak máte naozaj problém neskolabovať od preťaženie bránice. Obrovská škoda, že sa k nám tento seriál nedostal. ()

Reklama

Holusacek 

všetky recenzie používateľa

Sice legrace,ale zdá se mi to absolutně nepromyšlené a poslední úkol je těžký,velmi nespravedlivý,ujetý a naprosto nezapadající do celé soutěže.A také nechápu proč je to rozdělené na dva díly a ještě když má někdo dobrou hbitost a oni zde dají zpěvový obor, nedivte se že do dalšího kola postoupí například slabší než co vypadli.Ovšem lepší než další Japonský seriál Ninja faktor,ale ne tak dobrý jako Americká či Britská Drtivá Porážka.=60% Ale alespon se na to dá dívat a to je hlavní! ()

D1705 

všetky recenzie používateľa

Fenomenálna japonská hlúposť. Takešiho hrad bol akýsi predchodca Ninja Factoru a Drtivej porážky. Disciplíny ako Vybíjaná, Ťuk-Ťuk, Obrý hríb a iné sa stali maskotmi hry. Japoncov za odmenu 1 000 000 jenov neodradili ani zákerné prekážky ako Jazda na surfe či Pohyblivé kamene. Takeshimu Kitanovi sa proste podaril dobrý zábavný program. Za 133 epizód, mali len 9 víťazov, takže to bolo naozaj ťažké vyhrať. Len by ma zaujímalo, či ľudia, ktorí si zranenia spôsobili boli dopredu poučení alebo či niekto dokonca Takeshiho žaloval. ()

jane1106 

všetky recenzie používateľa

Naprostá paráda - snad nikdy jsem se u televizní produkce tolik nenasmála. Asi není třeba říkat, že hlavní esencí zde není soutěživost ducha a překonávání sebe sama, nýbrž schopnost pobavit se na vlastní účet. A to se cení. Plus ta asijská nátura, která je tak jiná od té evropské, tomu celému dodává tu správnou šťávu. Jo a generál Lee, pro toho mám vážně slabost!;D ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama