Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Šesťdielny temný komediálny seriál rozpráva o živote za múrmi moderného autoritárskeho režimu, ktorý sa začína rúcať. Kancelárka Elena Vernhamová (Kate Winslet), je čoraz paranoidnejšia a labilnejšia a už dlhší čas neopustila palác. Preto sa obráti na prchkého vojaka Herberta Zubaka (Matthias Schoenaerts) ako na nepravdepodobného dôverníka. Zubakov vplyv na kancelárku stále rastie a Elenine pokusy rozšíriť svoju moc nakoniec vyústia do rozkolu v paláci a krajine. (HBO Max)

(viac)

Recenzie používateľa drackula k tomuto seriálu (3)

Pomník (2024) (E01) 

Po prvej epizóde k tomu neviem akosi zaujať stanovisko. Malo to dobré momenty, ale aj momenty zvláštne a divné. 60% HBO Max ()

Nalezenec (2024) (E02) 

Už to bolo o niečo lepšie, ale stále sa neviem rozhodnúť, či sa mi to páči, alebo či ma to nudí. Som rád, že sa nekoná klasický konštrukt - zvláštna vladárka + múdry a cnostný radca z ľudu - ale skôr to pripomína stretnutie dvoch psychopatov. Scéna s americkou vyslankyňou zahnanou do kúta bola skvelá. 60% HBO Max ()

Banket kašparů (2024) (E03) 

Tretia epizóda značne pritvrdila. Kyvadlo moci sa opäť prehuplo na druhú stranu a záverečný zvrat ma zaujal. Po dvoch epizódach som bol na vážkach, ale v tejto sa seriálu podarilo zaujať a tak ho asi dopozerám. 70% HBO Max ()

Súvisiace novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (viac)

Reklama

Reklama