Reklama

Reklama

Nedokonalosti

Trailer

Přátelé se snaží zorientovat v mezilidských vztazích a při hledání ideálního partnera cestují napříč zemí. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

dragon'88 odpad!

všetky recenzie používateľa

Film vas uz na zaciatku upozorni, ze miesto Crazy Rich Asians dostanete realneho cloveka.  Ale zdatne mu sekunduje cele panoptikum hroznych postav.  Koho to bavi?  Komedia?  Ha. Ha. ()

Kaluž 

všetky recenzie používateľa

Oproti výborné předloze příliš vtíravé, nekonfliktní a hřejivé. Což je škoda, ta postava kardinálního kreténa si o povedenou adaptaci vyloženě koledovala. Ale chápu záměr, na film o totálním čurákovi by ty davy diváků nenahnali. Sherry Cola je v roli kámošky Alice fantastická. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ono by to asi chcelo sympatickejšieho hrdinu. Nevyspelý mladík utápajúci sa v sebaľútosti má veľmi ďaleko k akýmkoľvek pozitívnym vibráciám. To, že väčšinu času sledujeme jeho hrabanie sa v osobnom bahne je z môjho pohľadu najväčšou chybou filmu. Vzťahové a umelecké veci sú ale trefné a dokážem sa s nimi stotožniť. Na debut je to úplne v poriadku s tým, že to má svoje chyby a miestami to pôsobí televízne a lacno. Vtipy tiež nie sú vždy vypointované k dokonalosti, ale má to určitú atmosféru, ktorá sa mi chtiac nechtiac dostávala pod kožu. Ako mužská verzia Girls, ktoré mám v tej svojej sebadeštrukcií ako seriál veľmi rád. Takže za mňa znesiteľný priemer. S tým, že postavy ako Ben sa veľmi nemenia. Bez rozdielu čo dobré alebo zlé sa im stane. Ale našťastie to film nerozoberá, takže má plusový bod aj za to. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Námetovo to nebolo vôbec márne, dokonca aj postavy to malo zaujímavé. Ale samotné spracovanie ma až tak neoslovilo, a napokon to bolo také ... mdlé, málo dynamické a svojim spôsobom nevýrazné. Žánrovo by som to asi neradil ani do komédie, ale ani do drámy. Aj keď najbližšie to malo asi k rom-com, no celkovo žiadna sláva, až na zopár narážok na ázio-americké kontrasty. 2* ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Romanticka komedie , ktera becti zasady zanru, coz je dobre. Charakterova kousava studie o rase a sexualite se pousti do temnych oblasti. Tento muz svou zenu nikdy plne ve svem zivote neposlouchal. Pribeh je snadno stravitelny, rozdeleny do jeste stravitelnejsich kapitol. Konverzace o asijske identite zkoumaji rozdily mezi asijakou a americkou konunitou, ale knizni predloha je z roku 2007 a dnes je jina doba a neni to takove tema. Postavy se mi zdaly moc ploche, ale najdete tu humor i city. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama