Reklama

Reklama

The Worst Evil

(seriál)
  • Južná Kórea 최악의 악 (viac)
Južná Kórea, 2023, 8 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Epizódy(12)

V 80. letech 20. století se policista v přestrojení infiltruje do zločineckého syndikátu, který distribuuje nelegální drogy v Jižní Koreji, Číně a Japonsku. (mikki089)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (5)

Episode 1 (2023) (E01) 

Zatial standardna korejska gangsterka so vsetkym, co pri nej pozname. Par tradicnych bitiek a zhruba v polovici konecne predstavia i druhu stranu zakona a myslienku nasadenia policajta v utajeni. Uroven zdvihol sebavedomy "vpad" do restiky vlastnenej novym mladym gangom a fajnovy stare-down "z ocu - do ocu". Vynikajuci zaverecny titulkovy song od hudobneho tvorcu menom Hwang Sang Jun. Fajnovka. Nadpriemer vytiahnuty v zavere. Vzdy ma pobavi, ako motivuju v tychto filmoch policajtov, ktorym ide o zivot. Na strane druhej v tomto konkretnom pripade je jasne, ako to ma v polici fungovat so sluzobnym postupom. Ze totiz musi byt zasluzeny a je to dolezita meta v kariere. Zatial ma v deji nic neprekvapilo. Zanrovka. 60% ()

Episode 2 (2023) (E02) 

Paci sa mi to "more casu", ktore vzdy ti korejski frajeri maju, ked sa od nich caka odpoved. A oni si vytiahnu cigaretku, ani nesleduju ocami svoj protajsok a maju vsetok cas sveta. :) V europskej, ci americkej "etikete" by to moc s uspechom nepouzivali. Ach, tie korejske komixove stereotypy. :) "Jest jedlo so zenou, robi jedlo chutnejsim". Top hlaska. Zienka nasho undercover - typka vie s tymi kovovymi palickami, celkom slusne obrusovat zubky. A aka nahodicka..mame tu dalsie klise..a zrejme treti bod v "trojuholnicku". Treba to okorenit. Priemer, ale pobavilo. ()

Episode 3 (2023) (E03) 

Pobavila policajna akcia a i "klamanie telom" s napadnutim a vypadnutymi svetlami. Nas typek v utajeni nechcel poslat polacajnu jednotku do nemocnice. Vedeme ignorujem fakt, ako to bolo uletene a nerealne. Co chybalo, aby sa strelalo, pripadne nedostal po orechu iba zlahka? :) Skuska "vernosti" v zavere bola zrejme reakciou na "vnutro" baterky. ()

Episode 4 (2023) (E04) 

Zaver predoslej epizody nemohol dopadnut inak ako sa v uvode tejto odohral. Podozreni voci outsider-ovi pribuda a je to logicke. Ponukajuci sa ocividny "trojuholnik" ma drazdit a pride mi trochu prvoplanovy a okukany. Taktiez "rozpoltenost hlavneho hrdinu je typicka pre korejsku kinematografiu a tak ma moc nedostala. Zaver akcnejsi a tlak konkurencneho gangu neprekvapil. Mierny nadpriemer. ()

Episode 5 (2023) (E05) 

Zatial asi najzaujimavejsi diel. Zvlast preto, lebo sa rozbehli medzinarodne "navstevy" s paserakmi, hlada sa "krysa" a do toho i zazracne sa regenerujucemu agentovi v utajeni sa pomotal osobny zivot s obetavou zienkou. Btw. tu odmeranost, nadradenost a tichy zaujem zahrala "korejska Cinanka" celkom milo. :) ()

Reklama

Reklama