Reklama

Reklama

Špiónky

(seriál)
  • Česko Špionky (viac)
Francúzsko / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrajú:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(viac)

Recenzie (97)

ljukyljuk 

všetky recenzie používateľa

Guilty pleasure ako vyšité. Je to síce občas hlúpučké a opakujúce sa, ale stále je to smiešne takým tým svojským štýlom a hlavne brané s nadhľadom. A keď to náhodou ešte teraz pri prepínaní vidím v telke, tak si na pár minút nechám pustené a bavím sa zas ako kedysi... Ňami, ňami. - To není ňami, ňami, to je křupinková smrt! ()

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Som dlhoročný fanúšik :P Špiónky boli mojou obľúbenou rozprávkou, v mobile som mal niekoľko hier, mám aj Album plný nálepiek (Ide vlastne o misie, kt. sa normálne vysielali), zvučku ich pudrenky som mal ako sms zvonenie :D No proste :P Ja aj segra sme to žrali ... A pravidelne sme sedávali pred Markízou, aj Fox Kids a ptm to bola jedna z mála vecí čo sa dalo pozerať na inak otravnom Disney Chanel ... Ale čo si budeme hovoriť ... Mám 23 ... ale pozerám stále - lebo nedávno vyšla aj 6ta séria ... a chcem to mať pozreté celé ... Ale už ma to dooosť nebaví, dooosť nudí ... Je to stále o tom istom, hlboko predvídateľné, trestne repetitívne ... ale po toľkých dieloch? Veď sú to Špiónky a rozprávka pre deti ... Kedysi za 5, stiahol by som aj na 3 ... ale žral som to, už som na to starý ... Deti to určite budú milovať ... tak z nostalgie nechám 4 ... a pozriem si vždy všetky nové časti, s kt. kedy do budúcna prídu ;) A aj pre mňa SAM je najlepšia ... inteligencia je sexy :P A aj tak sa mi najviac páčia série Totally Spies: Undercover ... Tá nová pudrenka, aj prerobený WOOHP, nové špiónske vychytávky aj to, že im pudrenka vedela meniť vzhľad :) Prerobili to oproti prvým sériám parádne ... Posledné série sa tomu nevyrovnajú... ()

Reklama

Arnien 

všetky recenzie používateľa

Je to seriál pro děti a jako na seriál pro děti je také třeba na to nahlížet. Kdysi jsem Špionky pravidelně s nadšením sledovala a obdivovala všechny ty pudřenky, fény na vlasy, rtěnky a řasenky, které nebyly jen kosmetickými pomůckami, ale také fikanými zbraněmi; žasla jsem nad tím, co všechno byli scénáristé schopní vymyslet (a svým způsobem žasnu i teď). Líbilo se mi i zpracování lehce do anime, což tu někteří kritizují. Pokud bych dala hodnocení nižší než 4*, byla bych vůči sobě pokrytec, hlavně proto, že už nejsem náctiletá a nějaký ten díl si občas pustím i teď a vsadím se, že kdyby to na Jetix opět běželo, tak se zase koukám :D Je to prostě oddychovka, u který člověk nemusí nijak zvlášť přemýšlet a i přesto se pobaví. :o) P.S. vždycky jsem byla Sam a sestra Alex :D ()

Mr.Floyd odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto môžu naozaj pozerávať len pripečené teenagerky od 10 do 14 rokov, ktoré v živote nevideli inú knihu ako dievčenský "román", za najlepší seriál momentálne považujú Škaredú Betty (pre poriadok tú americkú), počúvajú populárnu hudbu a mohol by som ešte pokračovať vo vymenovávaní iných tuctových charakteristických vlastností dnešnej generácie obyčajných dievčat. ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Glosující tým jako za časů Stocka Aitkena Watermana či Janečka a jeho hvězd. Hlavní bylo vytvořit modelovou strukturu a tu pak neúnavně dodržovat a kasat se pouze v lehce obměňujících prostředích (či syntezátorech). Ono to je po chvilce krapet zoufalé a pokud vadí stereotyp tak skoro ubíjející. Tahle roztomile naivní vykrádačka dospělejších sérií umí pracovat s cílovou skupinou a pokud náhle nevytáhne zkázonosný zvrat popírající i naši gravitaci tak příliš nenudí. Myslím, že cílová skupina nebude příliš reptat a to je prvořadé. Je zřejmé, že určovat kvalitu by měla holka školou povinná a ne my tady. ()

Galéria (186)

Zaujímavosti (9)

  • WOOHP je zkratka pro World Organization Of Human Protection, neboli Světová organizace na ochranu lidstva. (mai)
  • Mimozemšťané v seriálu jsou hodně podobní klasickým šedivákům, jenomže na rozdíl od nich mají špičaté uši, menší oči a zelenou barvu kůže. (Jan.Kanak)
  • Clover znamená v překladu do českého jazyka jetel. (mai)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené