Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionálna pianistka Jessica sa po smrrti svojej adoptívnej matky rozhodne zistiť informácie o svojom pôvode, Odchádza na ostrov, na ktorom sa narodila, ale nikto jej nič nevie povedať. Musí si nájsť prácu a tak začne pracovať ako pedagóg na hudobnej škole, kde sa spoznáva s Lydie, jej manželom Benom a deťmi. V neposlednom rade sa zoznámi s Benovým bratom Alexom. Ten je úspešný chirurg, očarujúci muž a sukničkár. Pátranie po jej pôvode jej však aj cestou k ich koncu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

GeusX 

všetky recenzie používateľa

Velká podobnost s příběhy od Rosamundy Pilcher a podobných jak na běžícím pásu tvořených tv filmů, ale v trochu lepším a více dramatickém než romantickém filmovém kabátku. ()

Ashar 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Líbil se mi přístup Jessiky, jak se nemazlila se sukničkářem Alexem. Dobré hlášky a vtipné narážky. Jen ke konci trochu moc dramatické vyvrcholení, kdy inteligentní Jesica utíká, jak malá holka. Ale kdo se chová vždy podle pravidel, když cítí křivdu, že? ()

Capinka 

všetky recenzie používateľa

Je to taková ta červená knihovna, ale to je jasný, když člověk vidí, že je to od Emilie Richards. Příběh jasně předvídatelný, ale pěkný a hlavně pěknej chlap :) a občas je to i vtipné, já si u toho parádně odpočinula, žádný stres. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama