Reklama

Reklama

Silvestr ve výtahu

  • Francúzsko Stuck with You (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestou na silvestrovský večírek spolu dva, co se neznají, uvíznou ve výtahu a zjistí, že mají kupodivu leccos společného. (Netflix)

Recenzie (6)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Film spoleha na genderova klise, ma laciny humor a dve nezajimave milenialove tvare s detskymi traumaty a vyzvou dospeleho vztahu. Ve Francii zrejme uz nenarazite na evropsky vypadajiciho obyvatele. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Nějak my uchází smysl natočení tohoto filmu. Ženská a chlap uvíznou ve výtahu on je čerstvě zamilovaný a později zjistí, že jeho žena dává jinému ona uznává pouze jediného chlapa  a to svého otce co zemřel při nehodě  jiný chlap je pro ni kurevník a úchylák a velmi často jich mlátí . Do toho si vyprávějí zážitky ze svých životů a to je vše na konci si ten chlap pokecá s kočkou a ta kočka kontaktuje jakousi důchodkyni co jim pomůže se z tama dostat on se pak rozejde s nevěrnou ženou ona s nevěrným mužem a dají se dohromady happyend. Na film je to krátké v podstatě jakýkoliv díl seriálu je zajímavější tohle je roztažené na skoro hodinu a většina je nudná. Na komedii to není dostatečně vtipné a na romantický film dostatečně romantické jen si spolu jednou zatančí nic více. Jedna hvězda za tu herečku a občasné vtipy a jedna za scénu kdy se ta ženská maluje nic více 40 procent. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Od začiatku bolo jasné, že pôjde o konverzačku, takže popri originálnej výťahovej kompozícii tu boli kľúčové najmä dve ústredné postavy a dialógy. Nebolo to síce na zahodenie, ale keďže ide v prvom rade o vzťahovú bránu, tak niektoré tie akože ironické narážky boli na môj vkus príliš infantilné. Odhliadnuc od toho to však bolo vcelku svižné a bohato stačilo na to aj tých 60 minút. Záver bol síce predvídateľný, ale v tomto prípade to inak skončiť ani nemohlo... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama