Reklama

Reklama

Obžalovaní

(seriál)
USA, (2023–2024), 17 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrajú:

Michael Chiklis, Abigail Breslin, Rachel Bilson, Jack Davenport, Aisha Dee, Steffi DiDomenicantonio, Oakes Fegley, Jill Hennessy, Karen LeBlanc, Evan Marsh (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(25)

Obsahy(1)

Tento výnimočný antologický kriminálny seriál od Howarda Gordona, skúma, čo sa stane, keď urobíte zlé rozhodnutie a dôjde k zločinu. Zaoberá sa najdôležitejšími otázkami súčasnosti - rasou, triedou, rodovou identitou, duševným zdravím - a v jedenástich epizódach sa na ne pozerá očami obyčajných ľudí, ktorí sa ocitli v neobyčajných situáciách. Napríklad hneď v úvodnej epizóde otec testuje hranice bezpodmienečnej lásky, keď zistí, že jeho dospievajúci syn možno plánuje nepredstaviteľný zločin. (HBO Max)

(viac)

Recenzie (2)

Mamlas odpad!

všetky recenzie používateľa

Velmi pomalé a nudné příběhy typu rodinné drama. Velmi rychle jsem se proklikal 5 díly, ale sledovat to nešlo a na pokračování nebyla síla a ani zájem. Skoro celá stopáž je pocitově vztahová žvanírna a to nedávám. Mohly to být spíš takové ty 8minutové epizodky, jak je teď z nějakých ujetých důvodů moderní. To by pak šlo, bez té naducaně naducané vaty. ⬇️ 8% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nápad skvelý, ale prevedenie otrasné. Akotak fungujú tie tie morálne dilemy pred ktoré sú postavy postavené, ale vôbec sa nevydarilo riešenie následkov ich činov pred súdom, ktorý je v mnohých prípadoch nezmyselný a vyzerá to, že scény zo súdu sú tam naviac. Alebo proste preto, že boli aj v originálnom seriály. Viacmenej som videl celú prvú sériu z ktorej sa mi páčili tak 2-3 diely a zvyšok mi len liezol na nervy a niekoľko dielov som po pár minútach vzdal. Tent remake sa nevydaril. Scenáristi to posrali. 4/10. ()

Reklama

Galéria (401)

Reklama

Reklama