Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lidia se rozhodne obhajovat anarchistku obviněnou z vraždy, i když je to Enricovi proti srsti. Skandál jí ale přeroste přes hlavu a má kvůli němu pořádný problém. (Netflix)

Recenzie (2)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Lidia sa v bratovom mene zhostí prípadu zavraždenej majiteľky továrne. Hlavnou podozrivou je anarchistka, ktorá zrejme nehrá so svojou advokátkou čistú hru. Lidia sa čoraz viac zahľadieva do bratovho švagra aj napriek milostným pletkám s iným mužom. Prevedenie: Netflix to nevydržal ani do konca druhej časti a už nám servíruje starú známu homosexuálnu zápletku vraždy. Po že sa budeme pozerať na silno emancipované ženy mi bolo jasné od prvej časti ale tento milostný románik je tam zas nasilu vtlačený len aby sa zas poukázalo LGBTi komunitu. Ale inak sa časť hrozne vliekla ak by nebola vedľajšia dejová linka s tajomným novinárom tak by bolo hodnotenie o dosť horšie. 58% ()

OtokPag 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Anarchistka je vostrá, jako břitva. Ovšem kam se hrabe na bráchu Poëta. 😂.                                                                     … a už je to tady, po seznámení s emancipovanou Lidii je tady taky LGBT zápletka 😋🏳️‍🌈😍 ()

Reklama

Galéria (25)

Reklama

Reklama